DINAMO KUPUJE I PRODAJE? / Francuzi ne odustaju od kapetana, prvak kreće po napadača Rijeke, a zanimljiv mu je i srpski napadač

Image
Foto: PIXSELL

Prijelazni rok završava sa posljednjim minutama dana

31.8.2018.
10:53
PIXSELL
VOYO logo

Prijelazni rok nogometaš koji nastupaju u hrvatskom prvenstvu otvoren je do kraja dana dokad su moguće promjene adresa igrača. Razloga za strah imaju i navijači Dinama, ali i za uzbuđenje bude li se realizirale najave o kojima pišu Sportske novosti.

Kapetan momčadi Arijan Ademi lovina je francuskog Lillea, o tom se potencijalnom transferu priča već dulje vrijeme. Krenuli su čelnici francuskog kluba sramežljivo, ponudom od 3,8 milijuna eura, postepeno ju nakon odbijenica povećavali sve do 6,3 milijuna, a priči još uvijek nije kraj iako je Ademi nedavno produljio s maksimirskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heber i Andrić

S druge strane navodi se i da bi Dinamo osnaživao svoje redove, a za oko je maksimirskoj struci zapeo (već ranije) aktualni napadač Rijeke Heber. Taj bi se posao, navodi izvor, realizirao na način da bi prema Rijeci bili poslani Knežević i Doumbia, kao dio odštete. Postoji još jedno dvorište u koje se gleda, ono zaprešićkog Intera, no čini se da od dolaska napadača rodom iz Novog Pazara Komnena Andrića, ipak, ništa neće biti.

"Nema ništa od toga. Neki su inicijalni razgovori postojali, ali ništa od toga", kaže Branko Laljak, prvi čovjek kluba iz Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo