Dinamo ima igračinu, a domaći je dečko: 'On je jedna od istina priprema'

'Već prvi dan je stigao spremniji nego kad je završio sezonu. Veselje je kad imaš igrača kojeg možeš koristiti na više pozicija, koji je domaći dečko, vrlo pozitivan za atmosferu i momčad.

7.7.2014.
12:10
VOYO logo

"Za trenera je dobro i važno kada momčad u cjelini ispuni plan bez većih izostanaka i ozljeda. U odnosu na zimske pripreme u Turskoj, podigli smo intenzitet na zahtjevniju razinu. Igrači su to dobro podnijeli pa me sve to čini velikim optimistom uoči početka sezone", izjavio je Zoran Mamić za Sportske novosti.

Osim izostanka ozljeda i tradicionalnih problema s navijačima, Modri mogu biti zadovoljni i zbog dobre i kvalitetne popunjenosti svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dva igrača po poziciji i nekoliko mladih. Hvala klubu na tome", zahvalio je Zoran i bratu Zdravku koji nije bio a pripremama u Sloveniji...

"Ali je zvao valjda 200 puta. Zanima ga svaki detalj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ime priprema definitivno je bio Domagoj Antolić, koji je i zadnji dio prošle sezone odigrao kapetanski.

//www.youtube.com/embed/Ae5Zy1irgtU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već prvi dan je stigao spremniji nego kad je završio sezonu. Veselje je kad imaš igrača kojeg možeš koristiti na više pozicija, koji je domaći dečko, vrlo pozitivan za atmosferu i momčad. On je jedna od istina ovih priprema, iako ima još prostora za napredak. I Joe Šimunić i Jerko Leko su radili fantastično", otkrio je Mamić, apostrofirajući ciljeve u novoj sezoni.

"Možemo preživjeti i bez Lige prvaka, ali naš je cilj biti aktivan u euro natjecanju, raditi na koeficijentu, osvajati bodove. Treba malo promijeniti neke stvari u klubu i oko njega, poraditi na atmosferi da se za europske utakmice živi tjednima, a ne samo dva dana prije nego što ona krene. Nažalost, ne možemo računati na sve faktore, poput infrastrukture, ali možemo dobrim igrama ispisati pozivnicu navijačima. Činjenica je da bismo bili 20 posto bolji da ih imamo svaku utakmicu iza sebe", izjavio je strateg Modrih i poručio kako će igrati njegova momčad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ideja je da se ne prilagođavamo protivnicima, osim u nekim specifičnim situacijama. Želim da budemo prepoznatljivi. Na Svjetskom prvenstvu vidimo da su uspješniji oni koji igraju svoj nogomet od prve do zadnje minute".

Novu sezonu Dinamo će otvoriti utakmicom Superkupa protiv Rijeke već ovoga petka, a sljedećeg tjedna, 15. srpnja Modri će na Maksimiru protiv litavskog Žalgirisa imati i novu europsku premijeru, u drugom pretkolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo