Dinamu 'samo' remi, oduševio grom Ibaneza!

U austrijskom Langefeldu Dinamo i moskovski Spartak odigrali su 1:1. Poveli su Rusi u 36. minuti preko Kozlova, a gromovitim je udarcem izjednačio Luis Ibanez u 67.

6.7.2012.
21:18
VOYO logo

U pretposljednjoj utakmici u sklopu austrijskih priprema Dinamo nije uspio pobijediti Spartak iz Moskve, bilo je 1:1, ali je momčad Ante Čačića odigrala odičnu utakmicu. Odmah na startu Modri su imali nekoliko prilika iz daljine, ali vratar Rebrov uspio je krotiti sve pokušaje zagrebačke momčadi.

Nakon malog zatišja, Moskovljani su odigrali prvu pravu akciju i zabili za vodstvo. Kombarov je prošao po desnoj strani, ubacio u sredinu, Puljić je zakasnio, a Kozlov pogodio u same rašlje Kelavinog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je Dinamo na samom kraju poluvremena izjednačiti da je Beqiraj bio malo prisebniji kada mu je kapetan Badelj, kao na pladnju servirao loptu, ali je Crnogorac uspio promašiti loptu glavom. Hrvatski je prvak nastavak otvorio s novom prilikom, točnije, Čop se prošetao kroz suparničku obranu, a njegov udarac završio je na vratnici.

I onda, u 67. minuti Dinamo je došao do izjednačenja. Kovačić je nanizao nekoliko igrača, sjajnom loptom pronašao Ibaneza na lijevoj strani, a Lucho je gromovitim udarcem pogodio mrežu. Bio je to konačan rezultat iako je i jedna i druga momčad u posljednjih 20 minuta mogla doći do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završila je tako i pretposljednja utakmica Modrih u Austriji, slijedi još jedna prevjera protiv Neftchija, a potom se Dinamo vraća u Zagreb gdje će se pripremiti za gostovanje kod bugarskog Ludogoreca u sklopu 2. pretkolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo