Dinamo i Ludogorec slavili u prijateljskim susretima

Dinamo je odigrao prijateljsku utakmicu u Pleternici protiv NK Slavije Pleternice i pobijedio 2:0 golovima Sammira u 9. i Rukavine u 71. minuti. Uspješan je bio i Ludogorec.

26.6.2012.
20:41
VOYO logo

"Dobro smo igrali, lopta je išla brzo okolo, stvorili smo niz prilika i možemo biti zadovoljni. Naravno, nije ova utakmica bitna zbog rezultata nego zbog kompletnog procesa priprema. Ovakve utakmice služe kao priprema za ono što nas čeka, a ne da se mi pripremamo za prijateljske susrete. Uoči utakmice smo imali jaki trening i normalno da nije od igrača za očekivati vrhunsku realizaciju. Posebno je to istaknuto u ovoj fazi priprema gdje su teške noge, ali svakako možemo biti zadovoljni što smo stvorili zaista pregršt prilika", izjavio je nakon utakmice za službenu klupsku stranicu trener DinamaAnte Čačić.

Dinamo je i u Pleternici bio bez pet hrvatskih reprezentativaca koji se priključuju ekipi u četvrtak. Tako će Badelj, Kelava, Vida, Šimunić i Vrsaljko s ostatkom ekipe trenirati u Zagrebu sve do nedjelje kada momčad odlazi u Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijateljskom susretu je uspješan bio i Dinamov suparnik u drugom pretkolu Lige prvaka, bugarski Ludogorec Razgrad. U Austriji je pobijedio rumunjsku Astru Ploešti s 1:0. Jedini pogodak postigao je Miroslav Ivankov u 31. minuti. Posljednjih 20 minuta Ludogorec je igrao s igračem manje jer je dva žuta kartona dobio Alexandre Barthe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo