DINAMO HAJDUKU UKRAO SUPERTALENTA HR NOGOMETA! U Maksimiru ponosno ističu: / 'On je novi Luka Modrić'

Image
20.6.2017.
8:55
VOYO logo

U Hrvatskom nogometu ne događa se svaki dan da se nekog uspoređuje s Lukom Modrićem, odnosno da neki talent prelazi iz Hajduka u Dinamo. Upravo se to dogodilo. Jučer je Vasilj, igrač koji je rođen 2002. godine i potpisao je ugovor s aktualnim hrvatski seniorskim doprvakom, javlja 24 sata i u tekstu ističe kako je "mladi Vasilj je tipična 'desetka', kako zna s loptom, a za njega se već odavno raspitivao i Liverpool. No, znate kako to ide kod mlađih kategorija. Roditelji često znaju odabrati ostanak u državi kako bi dijete dobilo sve potrebno za razvoj potencijala".

PROBLEMI U MAKSIMIRU: Nakon ‘slučaja Andrijašević’ Dinamo se boji da bi mogao izgubiti novog važnog igrača

Dakle, Modri su svojim najljućim suparnicima, Majstorima s mora, “oteli” mladića koji bi mogao napraviti veliku karijeru. Riječ je o veznom igraču, “desetki” za koju je direktor Dinama Tomislav Svetina zadovoljno trljajući ruke i sa smiješkom na licu kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je novi Luka Modrić".

Po mišljenju njegovih roditelja, Dinamo ima sve uvjete da ga izbrusi i od njega stvori igrača. Vasilj je s Hajdukom imao stipendijski ugovor, kojeg je morao odraditi kako bi bio 'slobodan igrač' stoga je nakon njegova isteka odlučio prijeći u Dinamo. Nogometna škola na Maksimiru uvjerila je njegove roditelje da će mali imati ispravan razvoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo