DINAMO DOVODI NAPADAČA KOJI JE PRAVI HIT? / 'Bolji je od Hodžića i Henriqueza'

Image
Foto: AFP, KARIM JAAFAR

Mehdi Taremi nova je meta zagrebačkog Dinama.

16.6.2017.
21:37
AFP, KARIM JAAFAR
VOYO logo

Riječ je o raspucanom napadaču iranskog prvaka Persepolisa, kluba kojeg vodi hrvatski trener Branko Ivanković. Mehdi Taremi je 24-godišnji napadač, reprezentativac Irana (19 nastupa, 10 golova) koji iza sebe ima nevjerojatnu sezonu. Naime, Taremi je u sezoni 2016/17. u 45 službenih nastupa postigao čak 30 golova, tome dodao još sedam asistencija, javlja Goal.com.

VIŠESATNI SASTANAK U MAKSIMIRU: Kuršlus u Dinamu! Uprava donijela jedinstven zaključak

56 golova i 17 asistencija u 106 utakmica za Persepolis

Iranski izvori javljaju kako je ovog napadača modrima preporučio upravo Branko Ivanković. Mehdi Taremi na svom stolu ima ponude iz njemačke lige, no čini se kako ga baš sadašnji trener "gura" u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mehdi Taremi u svojoj je karijeri odigrao 106 utakmica za Persepolis, a u tom razdoblju postigao 56 golova i upisao 18 asistencija. Statistika je doista briljantna, pa je moguće da Dinamo svoje redove osnaži i drugim Irancem. Prvi (Ali Karimi) do sada nije oduševio, već je proljeće odradio u Lokomotivi...

"Uh, njegov bi dolazak bio strašan potez Dinama. Mehdi Taremi je danas, uz napadača Rostova Sardara Azmouna, najveća nogometna zvijezda Irana. Nema dvojbe, on je pravi napadač, po meni bolji igrač od sadašnjih opcija Dinama - Hodžića i Henriqueza. I sigurno bi u dresu Dinama zabio 15-20 prvenstvenih golova" rekao je za Goal Božidar Radošević, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi strijelac iranske lige, prvi strijelac azijske Lige prvaka, najbolji strijelac Irana u kvalifikacijama

"Kako bih ga opisao? On je uvijek na granici zaleđa, a stvarno je pravi golgeter. Uostalom, Taremi je prvi strijelac iranske lige, prvi strijelac azijske Lige prvaka, ali i najbolji strijelac Irana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. A Iran je već osigurao plasman u Rusiju. Mehdi Taremi je danas daleko najveća zvijezda iranskog nogometa, igrač koji zbog svoje popularnosti praktički ovdje ne smije ni izaći na ulicu. A znam da želi zaigrati u Europi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo