POVRATAK OTPISANIH / Dinamo dodao gas: Moreno Živković ponovno na Maksimiru, Fran Brodić vraćen s posudbe: Našli desnog beka za 2 milijuna eura?

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sedam bodova zaostatka za Hajdukom, doduše uz dvije utakmice manje, ali treba to još odigrati, alarmirali su ljude u Dinamu, odgovorne za dolaske i transfere i zagrebački plavi dodali su gas

4.1.2024.
15:43
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Jusuf Gazibegović najveća je Dinamova želja u ovom prijelaznom roku na poziciji desnog beka.

Image
LAKŠE SE DIŠE /

Nove informacije o transferu Josipa Brekala stigle iz Italije: Ovo je sjajna vijest za Dinamo

Image
LAKŠE SE DIŠE /

Nove informacije o transferu Josipa Brekala stigle iz Italije: Ovo je sjajna vijest za Dinamo

Sve bi uskoro moglo biti gotovo, navode Sportske novosti, a transfer bi trebao biti vrijedan oko dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Segej Jakirović upoznat je s mogućnostima Gazibegovića i targetiran je Jusuf kao pojačanje za poziciju desnog beka. Japanac Takuya Ogiwara, koji je oduševio čelnike Dinama u pola sata nastupa protiv Man Cityja u prijateljskoj utakmici nedavno, novi je lijevi bočni.

Dinamo je pojačao dvije pozicije koje su bile malo alarmantne, a sad slijedi ono pravo... Hoxha iz Slaven BelupaBrekalo iz Fiorentine također su želja kluba, ali pričekajmo da vidimo što će se po tom pitanju dogoditi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Gazibegović je produkt škole RB Salzburga, ali za taj klub nikad nije zaigrao te je od 2020 u Grazu. Ove sezone skupio je 26 nastupa u svim natjecanjima i u njima zabilježio jedan gol te tri asistencije.

Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura, no navodno ima klauzulu u ugovoru po kojoj može otići za upola manji iznos. Za BiH je Gazibegović debitirao 2021. i otad skupio 14 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu to jedine novosti iz maksimirske šume. Nakon uspješne šestomjesečne epizode na posudbi u Lokomotivi, Moreno Živković vraća se u Dinamo, također javljaju Sportske novosti.

U dresu kluba s Kajzerice 19-godišnji stoper skupio je 11 nastupa tijekom jesenskog dijela prvenstva, a iako je trebao ostati na posudbi do kraja tekuće sezone, u Maksimir će se vratiti ranije, zbog čega će Modri isplatiti Lokomotivi 100 tisuća eura. Dobar je to posao za oba kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin bivšeg Vatrenog Borisa Živkovića na prvom treningu u Dinamu pojavit će se već danas, a 8. siječnja otputovat će s prvom momčadi na zimske pripreme u Rovinj. Mladi stoper postat će tako novo Dinamovo pojačanje za nastavak sezone, nakon što je u klub stigao spomenuti Takuya Ogiwara, a s posudbe iz Varaždina je povučen i Fran Brodić. Nema sumnje, sedam bodova zaostatka za Hajdukom, doduše uz dvije utakmice manje, ali treba to još odigrati, alarmirali su ljude u Dinamu, odgovorne za dolaske i transfere i zagrebački plavi dodali su gas.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo