DINAMO DOBIVA VELIKA POJAČANJA ZA VILLARREAL: / 'Radi fenomenalno i napreduje mimo svih prognoza'

Image

Hrvatski prvak u četvrtak nastavlja natjecanje u Europi

2.4.2021.
17:48
VOYO logo

Nogometaši Dinama u subotu nastavljaju pohod na naslov domaćeg prvaka utakmicom protiv Šibenika. Pet dana kasnije čeka ih prvi susret četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala. Odlične vijesti uoči tih utakmica donio je trener DamirKrznar. Naime, Bruno Petković i Joško Gvardiol trebali biti spremni za Španjolce.

"Mentalno su na dispoziciji. Iznimno velik doprinos daje Petković u želji da se što prije vrati, radi fenomenalno i napreduje mimo svih prognoza. Nadamo se, nismo još sto posto sigurni, da će biti u konkurenciji za prvu utakmicu protiv Villarreala. Ako ne za prvu, onda svakako za drugu. Mislim da ćemo Gvardiola koristiti već u Šibeniku u jednom dijelu utakmice. Moharramiju će ipak trebati još tjedan ili dva, ali polako se uključuje u vježbe s loptom. Zasad još individualno, ali i njega očekujemo kroz osam do 10 dana u punom treningu", kazao je trener Modrih. Dio momčadi imao je ovih dana na raspolaganju dok je dio bio na reprezentativnim okupljanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

27.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Lovro Majer, Josko Gvardiol, Bruno Petkovic Photo: Igor Soban/PIXSELL

"Iznimno smo zadovoljni tempom i pristupom koji su imali igrači koji su ostali. S druge strane, jako smo zadovoljni igračima s drugim reprezentacijama. Ademi i Ristovski, koji se vraća, pobijedili su Njemačku. I naši A reprezentativci bez obzira na kiks protiv Slovenije odigrali su dvije dobre utakmice. Stojanović je uspio pobijediti našu reprezentaciju pa je i za njega tu zadovoljstvo, iako Slovenci nakon toga nisu briljirali"; poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo