Dinamo je danas 40 milijuna eura skuplji!

Nakon eliminacije Ludogoreca 'na sreću', Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka čeka stari poznanik moldavski Sheriff koji je izbacio plave iz natjecanja u istoj fazi u sezoni 2009./2010.

26.7.2012.
10:34
VOYO logo

Sheriff je prije dvije godine na Maksimiru igrao u ovoj postavi: Stojanov, Vranješ, Samardžić, Nadson, Branković, Volkov, Adamović, Fred, Diedhiou, Erokin, Franca, dok će u novom okršaju istrčati u vjerojatno ovakvom sastavu: Stojanov, Metoua, Samardžić, Pereira, Apatić, Marjanović, Onica, Georgijev, Stanojević, Dedov, Rios.

Podsjetimo, nakon što su izbacili Dinamo prije dvije godine, ispali su od Basela u 3. pretkolu Lige prvaka, no u skupinu Europske lige izravno su ušli i osvojili pet bodova protiv respektabilnih protivnika – Fenerbahçea, Twentea, Steaue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduće sezone, 2010./2011. u drugom pretkolu doživjeli su kiks pa ih je izbacio Željezničar sa samo jednim pogotkom u dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Sheriffa 49-godišnji je Srbin Milan Milanović koji je momčad preuzeo početkom srpnja nakon što je u prošloj sezoni bio asistent Vitaliju Raškeviču. Milanović je ranije vodio samo Laktaše u ligi BiH, a u 12 kola upisao dvije pobjede, dva remija i osam poraza.

Ono što zvuči ohrabrujće jesu brojke. Naime, tržišna je vrijednost momčadi 6,175.000 eura, a Dinamo je 40 milijuna eura skuplji (46,650.000)! Međututim, nakon Ludogoreca, to i nije toliko važno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će u prvoj utakmici, 1. kolovoza ugostiti Sheriff u Maksimiru, a uzvrat je tjedan dana poslije u Moldaviji.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo