Ogroman udarac za Atletico pred utakmicu godine

Madridski Atletico u finalu Lige prvaka u subotu protiv gradskog rivala Reala definitivno nece imati na raspolaganju Diega Costu koji je protiv Barcelone pogorsao ozljedu koja ga muci vec neko vrijeme

19.5.2014.
19:53
VOYO logo

Diego Costa je na samom pocetku susreta protiv Barcelone nakon jednog sprinta legao na travu i bilo je jasno da je ozljeda obnovljena. Odmah ga je zamijenio Adrian, a Costa je u suzama sjeo na klupu.

Posljednja snimanja koja su obavljena danas pokazala su kako je ozljeda pogorsana i da Costu ocekuje dva tjedna pauze sto znaci da je izgubljen za finale Lige prvaka, ali ne i za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo pricekati izvjestaj medicinske sluzbe, ali ne izgleda dobro. Problem je jos ozbiljniji jer je ozljeda tamo gdje je vec bila. Pricekat cemo, ali imat cemo i alternativni plan", rekao je glasnogovornik Spanjolskog nogometnog saveza.

Jos uvijek nije poznato hoce li Atletico u finalu moci racunati na Turana Ardu koji je poput Coste u ranoj fazi susreta protiv Barcelone zbog ozljede napustio igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo