MALO NEOBIČNA PRIČA / Bivši igrač Chelseaja i zločesti dečko nogometa otkrio kako je gnjavio povučenog genijalca: 'Grlio sam ga dok sam bio gol'

Image
Foto: Profimedia

Diego Costa trenutno je bez kluba, a posljednji za koji je nastupao bio je brazilski Atletico Mineiro

3.6.2022.
12:42
Profimedia
VOYO logo

Diego Costa uvijek je bio poznat kao zločesti dečko nogometa, prgavac koji je na terenu spreman napraviti sve kako bi pobijedio, a svoje najbolje trenutke u karijeri doživio je igrajući za Atletico Madrid i Chelsea.

Image
MORAO MU JE VRATITI /

Završio je boksački meč, a onda je uslijedio kaos: Trener uskočio u ring i počeo tući protivnika

Image
MORAO MU JE VRATITI /

Završio je boksački meč, a onda je uslijedio kaos: Trener uskočio u ring i počeo tući protivnika

Karijeru je počeo u Barceloni iz Sao Paula, a ubrzo je preselio u Bragu. S 19 godina preselio je u Atletico Madrid prvi put, ali nikada nije zaigrao nego je vječno bio na posudbama. Okolnim putem vratio se u Atletico, gdje je uz Diega Simeonea zaigrao nogomet života. Potom je preselio u Chelsea, da bi se nakon tri godine ponovno vratio u omiljeni mu Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za madridski klub je skupio 216 nastupa te je pritom postigao 83 pogotka i podijelio 36 asistencija. U Chelseaju je u 120 navrata nosio dres londonskog kluba te je uspio postići 58 golova i podijeliti 24 asistencije.

Image
Foto: Profimedia

Diego Costa

Neobična priča

Uvijek je bio glavni borac na terenu, što je najčešće nerviralo protivničke navijače, dok je kod navijača klubova u kojima je igrao najčešće bio omiljena figura zbog svoje želje za pobjedom. Costa je za popularni As otkrio nevjerojatnu priču iz doba igranja za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je svlačionicu dijelio s N'Golom Kanteom, koji je poznat kao skroman i povučeni momak u privatnom životu, dok je na terenu pravi radnik i gnjavilica. Dok je Diego uvijek najglasniji, N'Golo je najtiši i najmirniji pojedinac u svlačionici. Upravo je Costa ispričao jednu anegdotu s francuskim reprezentativcem.

"Dok sam bio u Chelseaju, uvijek sam pokušavao zagrliti Kantea dok sam bio gol. On je povučen. Skinuo bi se za tuširanje i vikao: 'Kante, zagrli me!', a on bi mrtav ozbiljan uzvraćao: 'Ne, ne, Diego, obuci gaće prije tuširanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki navijači ostali su zgroženi njegovom pričom, dok se ostatak dobro nasmijao. Španjolac brazilskog porijekla uvijek je bio šaljivdžija van terena, ali mnogima nije sjela njegova priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo