Kakva faca! Poklone bivšoj ekipi platio 7 i pol milijuna kuna!

Bivši napadač Chelseaja Didier Drogba još jednom je pokazao koliko je velik te je bivše suigrače iznenadio poklonima koje je platio oko 800 tisuća funti (oko sedam i pol milijuna kuna).

7.12.2012.
11:10
VOYO logo

Didier Drogba je s Chelseajem prošle sezone osvojio Ligu prvaka i nakon toga potpisao za Shanghai Shenhua, a dan nakon što su njegovi bivši suigrači ispali iz tog elitnog klupskog natjecanja napadač ih je odlučio iznenaditi.

Organizirao je večeru u jednom londonskom hotelu na kojoj je suigračima poklonio vrijedne prstenove koji će ih doživotno podjećati na veliki uspjeh koji su ostvarili, a izrada darova koštala ga je oko 800 tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na skupocjenim prstenovima optočenima dragim kamenjem je nacrtan grb Lige prvaka te ugraviran rezultat finalne utakmice, ali i likovi te imena igrača.

"Želio sam ekipi pokloniti nešto što će nas podsjećati na veliki uspjeh koji smo ostvarili", kazao je Drogba te posebnu zahvalu uputio Johnu Terryju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti si moj heroj i svi u Chelseajevoj obitelji te obožavaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Drogba u Kini prima plaću od 200 tisuća funti tjedno i mnogi će reći da mu nije bio problem izdvojiti mjesečnu zaradu za poklone, no činjenica je da i mnogi drugi nogometaši zarađuju bogatstvo pa im ovako lijepa gesta prema (bivšim) suigračima nije pala na pamet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo