DETONACIJE ZA VRIJEME TRENINGA VATRENIH: / Navijači Olympiakosa prosvjedom priredili vrući doček Hrvatima

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u subotu na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju posljednji trening uoči uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Grčke.

11.11.2017.
20:43
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Trening je kao što je i uobičajeno prvih 15 minuta bio otvoren za medije. Nakon što je propustio prvu utakmicu zbog ozljede, Mario Mandžukić je trenirao zajedno s ekipom i po svemu sudeći u nedjelju će biti spreman za nastup. Spreman bi trebao biti i Nikola Kalinić koji je uprvom susretu dobio nezgodan udarac. Ostali naši igrači nemaju nikakvih zdravstvenih tegoba i jedva čekaju 'utakmicu istine'.

[FOTO] MANDŽO BI MOGAO ZAIGRATI! Izbornik poslao opaku poruku Grcima! ‘Mi se ne branimo, ovdje smo došli pobijediti’

Zanimljivo, tijekom treninga su se izvan stadiona čule tri, četiri detonacije, a prema prvim informacijama navijači Olympiakosa su bacili petarde i "topovski udar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRČKI NOVINAR O SUDARU S

Grčki novinari tvrde kako su to bili pripadnici ultras skupine Gate 7 koji su prosvjedovali što se utakmica igra na stadionu Olympiakosa. Inače, navijači Olympiakosa u bratskim su odnosima s Delijama, navijačima Crvene Zvezde.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OVAKO JE IZGLEDAO TRENING HRVATSKE POD DETONACIJAMA U VRUĆEM PIREJU: Vatreni sad imaju još veći motiv

Image

OVAKO JE IZGLEDAO TRENING HRVATSKE POD DETONACIJAMA U VRUĆEM PIREJU: Vatreni sad imaju još veći motiv

Po Pireju se mogu vidjeti i "bratski" grafiti Delija i Gate 7, znakovlja Crvene Zvezde, Delija, Srbije... A na ogradama tijekom utakmica Olympiakosa mogu se vidjeti poruke upućenim svojim beogradskim prijateljima kao i transparenti Delija. Obe navijačke grupe jedni drugima i dižu koreografije kojom veličaju "bratski klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, u posljednje vrijeme čelnici Grčkog nogometnog saveza nisu u dobrim odnosima s vodstvom najtrofejnijeg grčkog kluba i najžešći navijači pirejskog kluba nisu željeli da reprezentacija ugosti Hrvatsku na Karaiskakisu.

Premda je za utakmicu prodano više od 28,000 ulaznica, mediji navode kako se na tribinama neće okupiti više od 15,000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo