JASNA PORUKA / Delije se oglasile prije dvoboja s Rusima: 'Ova utakmica je više od igre'

Image

Zvezda ć sa Zenitom igrati tri dana nakon prijateljske utakmice Srbije i Rusije u Moskvi

22.3.2024.
12:57
VOYO logo

Crvene Zvezdaće u subotu navečer u Beogradu odigrati prijateljsku utakmicu protiv ruskog prvakaZenita iz St. Peterburga, a uoči tog susreta Delije su pozvale navijače da dođu u što većem broju.

Image
TKO ĆE KOME... /

'Braća' im nisu bila naklona: Srbi deklasirani u Moskvi

Image
TKO ĆE KOME... /

'Braća' im nisu bila naklona: Srbi deklasirani u Moskvi

"Kao što već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. Utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmjeri snagu s jakim protivnikom - prvakom Rusije. Također u ovom trenutku, ova utakmica je više od igre, i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svijetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sjever", stoji u priopćenju Delija.

Tri dana prije nego što će se na teren Zvezda i Zenit, prijateljsku utakmicu odigrale su reprezentaije Srbije i Rusije. U njoj su pred 24.000 gledatelja u Moskvi Rusi svladali Srbiju s čak 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Dragana Stojkovića doživjeli su debakl u VTB Areni, s sve je za njih pošlo krivo nakon isključenja Milana Gajića u 21. minuti i dosuđenog penala koji je u gol pretvorio  Anton Mirančuk. Maksim Osipenko (32) je povećao na 2-0, a u drugom dijelu su Aleksej Mirančuk (55) i Ivan Sergejev (90+1) postavili konačnih 4-0. Srbi su još dobro i prošli jer su u završnim minutama Rusi pogodili vratnicu i gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo