'Vrijeđali su me, a Bokšić je umirao od smijeha'

'Vrijeđali su Mihajovića i mene cijelu utakmicu, a Alen Bokšić je umirao od smijeha, on im nije bio interesantan. Čulo se u jednom trenutku i 'Dejane, ustašo'.

20.9.2012.
21:46
VOYO logo

Milanski Inter jest u skupini Europske lige zajedno s beogradskim Partizanom, a veznjaku talijanskog giganta Dejanu Stankoviću je iznimno drago zabiti 'crno-bijelima'. Naravno, Stanković je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali ove sezone će propustiti dvoboje zbog operacije.

Još u dresu Lazija zabio je Partizanu, dok je postajao i Kup pobjednika kupova. Ušao je s klupe i presudio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dan pred polazak u Beograd kod kuće sam vježbao kako ću se radovati, jer sam znao da ću dati gol. Rekao sam treneru - 'Vi mene morate pustiti na teren bar 15 minuta'. Igrao sam pola sata i pogodio iz drugog kontakta sa loptom", rekao je Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je zabio gol, stavio je prst na usta i pokazao tribinama da ušute i izazvao salve uvreda.

"Vrijeđali su Mihajovića i mene cijelu utakmicu, a Alen Bokšić je umirao od smijeha, on im nije bio interesantan. Čulo se u jednom trenutku i 'Dejane, ustašo'. Nisam mogao vjerovati, rodilište u kojem sam se rodio je preko puta Partizanovog stadiona. Tek sam otišao iz Zvezde, vrijeđali su me i morao sam im se 'odužiti' golom", zaključio je Stanković čije izjave prenosi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo