Šuker i sa više od sto kilograma zabio četiri gola!

Brončana nogometna generacija iz 1998. gostovala je u Novom Vinodolskom povodom 90 godina NK Vinodola i rezultatom 6:3 pobijedila lokalne veterane.

14.5.2013.
14:41
VOYO logo

Rijetke su prilike kad se na okupu, u dresovima i kopačkama nađu članovi brončane generacije iz 1998. godine koja je briljirala na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Davor Šuker, Igor Cvitanović, Robert Kovač, Marijan Mrmić i ostali ponovno su zaigrali za istu momčad i to u revijalnoj utakmici u Novom Vinodolskom, gdje su došli uveličati 90 godina NK Vinodola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred oko tisuću gledatelja, brončani su sa 6:3 pobijedili veterane Vinodola, a četiri puta strijelac je bio predsjednik HNS-a Davor Šuker. Ostala dva postigli su Tokić i Kozniku, a izbornik im je bio Zorislav Srebrić.

NK Vinodol (veterani): Jezdžičić, Marijanović, B. Butković, Z. Butković, J. Butković, Petrinović, S. Tomić, B. Tomić, M. Buljat, Kostić, Baričević, G. Rubčić, Svetić, Dugonjić, Butorac, Z. Rubčić, Lekaj, Komadina, Baričević

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brončani '98: Mrmić, Toplak, Brajković, Tokić, Živković, Mladenović, I. Cvitanović, Šuker, Balaban, Kozniku, Pavlović, R. Kovač, Šarić, Ivančić, M. Cvitanović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo