Šuker poslao male Vatrene u 'svijet': 'Svi smo ponosni!'

Delegacija HNS-a na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom posjetila je u Sv. Martinu na Muri hrvatsku U-17 reprezentaciju koju očekuje nastup na Europskom prvenstvu.

3.5.2013.
10:37
VOYO logo

"Uvijek ću se sjećati Čilea i natjecanja na kojima sam nastupao kao mlad igrač, bez obzira na sve kasnije dane u Realu, Arsenalu ili drugim klubovima. Morate biti ponosni na ovakve trenutke i promicati hrvatsku državu, s ponosom nositi dres selekcije koja je četvrta na svijetu", rekao je Šuker i nastavio:

"Garantiram vam da ćete se sjećati ovih dana, ovih druženja, ovih priprema, nakon što završite igračku karijeru. Bit ću u nedjelju s vama protiv Italije u Slovačkoj, ovo Europsko prvenstvo važno je i za HNS i za hrvatski nogomet. Svi smo ponosni na vas, ovo je veliko natjecanje i za vas pojedinačno, ali i za hrvatski nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska EP otvara utakmicom protiv Italije u nedjelju u 17.30. Mnogi nas vide kao jedne od favorita natjecanja, ali Šuker je kadetima odlučio smanjiti pritisak.

"Siguran sam da će za neke od vas jednoga dana biti mjesta i u A selekciji. Igrajte utakmicu po utakmicu, nemojte se opterećivati da morate biti prvi ili drugi. Nitko 1998. nije mislio da ćemo mi biti treći, ali važno je da u svaku utakmicu uđete s pravim razmišljanjem da svakoga možete pobijediti. Slušajte savjete izbornika, uđite na utakmice na pravi način, dajte svoj maksimum i pokažite raskošan talent, nitko vam onda ništa ne može zamjeriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo