MILAN ĆE IMATI TEŽAK POSAO / Dario Šimić otkrio Talijanima koji je najopasniji igrač Dinama: 'Taj dečko je fenomen... Imao je težak put'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Talijane je zanimalo za koga će Šimić navijati, a odgovor bi vas pomalo mogao iznenaditi

13.9.2022.
9:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u srijedu od 18:45 gostuju kod Milana u utakmici drugog kola Lige prvaka. Dinamo na San Siro dolazi kao vodeći u skupini s tri boda ispred Milana i Salzburga koji imaju po bod i Chelseaja koji je bez bodova.

Utakmicu je za Gazzettu dello Sport najavio bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić koji je u karijeri igrao i za Dinamo i za Milan. Talijane je zanimalo za koga će Šimić navijati, a odgovor bi vas pomalo mogao iznenaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijat ću za Milan jer sam njegov zaposlenik, no neće biti lako. Nevjerojatna je ta slučajnost koja se dogodila", rekao je Šimić kojeg je Dinamo lansirao među zvijezde u kojem je na kraju 2010. godine završio karijeru.

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

On je fenomen

Međutim, Šimić je prepun komplimenata na račun Dinama. "Dinamo je iskusna momčad, ne previše različita od one koje je 2019. godine pobijedila Atalantu. Po mom mišljenju, namjeravaju se braniti. Protiv Chelseaja su igrali 5-3-2", rekao je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimića u Dinamu posebno oduševljava jedan igrač, a to je Mislav Oršić.

"Oršić je fenomen, to je moderan igrač koji zna kako zabiti. Nije imao lagan put, bio je u Serie B, u Speziji, nakon toga je bio u Koreji, no sad je to jedan vrlo kvalitetan igrač", rekao je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo