Darijo Srna demantirao razgovor iz aviona!

Nije ga bilo u Grčkoj, utakmicu je odgledao s tribina, a u Rovinju Darijo Srna pokušava biti detonator povratka ozračja u reprezentaciju. Vidi se to na treninzima, u slobodnom vremenu.

10.10.2011.
18:45
VOYO logo

U nedjelju je bio iznimno zauzet. Sastanak s izbornikom, sastanak sa suigračima, sastanak s predsjednikom Vlatkom Markovićem. Kapetan je naglasio i krivnju momčadi za eventulani neodlazak Hrvatske na prvenstvo Europe, za grčku tragediju.

"Mi smo profesionalci, bili smo u sličnim situacijama. Igrači ne mogu utjecati na medije, na naslove o promjenama. Slaven Bilić je kriv za ovu situaciju koliko i igrači. Svi smo skupa u ovome od prvog dana. Kad smo išli na Euro išli smo zajedno, veselili se, tako je i sada kad tugujemo. Nastojat ćemo ispraviti svoje greške, ili kroz dodatne kvalifikacije ili kroz puku sreću ako nam se poklope drugi rezultati. Želimo se iskupiti na najbolji mogući način", kaže Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provukla se teza da je Zdravko Mamić u zrakopolovu koji je igrače vraćao iz Grčke sjeo kraj Srne i pitao ga što misli o tome da reprezentaciju preuzme Igor Štimac.

"To nije istina. Ja nisam taj koji stavlja i mijenja izbornika. Uz svog izbornika, kao kapetan i njegova desna ruka, stojim čvrsto. Iza sebe imam dosta igrača, koji su moji istomišljenici... To što se piše je jedno, a ono što se događa unutar reprezentacije je nešto sasvim drugo. Ali, papir trpi sve", rekao je kapetan Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što kaže predsjednik Vlatko Marković?

"Imamo potpunu podršku predsjednika Markovića, traži da mislimo samo na utakmicu s Letonijom, uvjeren je da ćemo ići na prvenstvo Europe", rekao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad pokušava maksimalno razmišljati o utakmici s Letonijom. Nije da nisu svjesni trenutne situacije, ali pokušavaju je pospremiti i razmišljati samo o posljednjoj kvalifkacijskoj utakmici.

"To je dvoboj jednako značajan kao i Grčka. Dok postoje minimalne šanse da odemo direktno na Euro mi ćemo se boriti. Puno smo toga ostali dužni našim navijačima, sami sebi, stožeru... Bit će teško protiv Letonije, ali moramo skupiti glave. Nije danas lako biti igrač Hrvatske, ali ova Hrvatska ima karakter, kvalitet i ponos. Izaći ćemo na teren kao da nam je zadnja utakmica i dat ćemo sve od sebe", kazao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno, kapetan ne vjeruje da će drugi rezultati ići na ruku Hrvatske i već se sprema za dodatne kvalifikacije.

"Praznovjeran sam, jednostavno ne vjerujem da će se sve to poklopiti", smatra naš kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Letonije Hrvatskoj treba pobjeda s više pogodaka razlike kako bi u nekim mogućim kombinacijama pucala na poziciju najboljeg drugog. Ali, najprije treba pobijediti, to je prva zadaća.

"Očekivali smo to i u Grčkoj. Kad smo prolazili granicu policijac mi je rekao da ćemo pobijediti 2:0 i da ćemo zabiti Olić i ja. On ne zna da ne igramo ni Olić ni ja, njega je zanimalo samo 2:0, jer je mislio da je Grčka mačji kašalj", zaključio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110100103006 arti-201110100133006 arti-201110090268006 arti-201110090019006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo