DANAS JE I TO MOGUĆE: / Identitet novog igrača irskog prvaka otkriven preko Tindera?

Image
Foto: Profimedia

Jedna navijačica naletjela je na njegov profil na Tinderu

8.1.2020.
14:39
Profimedia
VOYO logo

U doba društvenim mreža malo toga može ostati tajna. Dokaz tomu je i najnoviji slučaj iz Irske. Naime, jedna je navijačica navodno otkrila identitet najnovijeg pojačanja tamošnjeg prvaka Dundalka prije službene potvrde kluba.

Kako su objavili brojni mediji, među kojima je i Onefootball, to se dogodilo na najnevjerojatniji način i na najneočekivanijem mjestu. Dok je pregledavala Tinder, aplikaciju za spojeve, naletjela je na profil Jesusa Pereza, veznjaka s kojim se klub povezuje neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nema potvrde

Odmah joj je zapelo za oko da mu na profilu piše da je nogometaš Dundalka, iako klub još to nije potvrdio. Perez je, inače, najveći dio svoje karijere proveo igrajući sveučilišnu ligu u SAD-u, a sada se očekuje njegov prelazak u irsku.

Dundalk je klub duge povijesti. Osnovan je 1903., a u Europi su debitirali u sezoni 1963.-1964. te su postali prvi irski klub koji je slavio na nekom europskom gostovanju. Bilo je to upravo te sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije točno 40 godina stigli su najboljeg rezultata u Europi kada su prošli među 16 najboljih u Kupu prvaka, današnjoj Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo