Sprema se najveći transfer hrvatskog nogometa!

Arbitražni sud Hrvatskog nogometnog saveza presudio je u korist Marina Tomasova, koji je dobio raskid ugovora s Hajdukom na štetu kluba.

17.4.2012.
12:27
VOYO logo

Registrira li netko Tomasova propisno do 1. svibnja, ofenzivni veznjak ima pravo nastupa u aktualnom prvenstvu. Taj netko mogao bi biti njegov matični klub Zadar, jer je i nogometašev zastupnik Reno Sinovčić najavio mogućnost da se Tomasov vrati na Stanove kako bi klubu pomogao u borbi za ostanak prvoj ligi.

Također, odlukom Arbitražnog suda, Hajduk je dužan Tomasovu isplatiti sva dugovanja, odnosno neisplaćene plaće. I dok je povratak u Zadar najizglednija opcija, bit će to, po svemu sudeći, samo privremeno boravište talentiranog nogometaša. Međutim, mladi veznjak bi vrlo lako mogao i u Dinamo, pogotovo nakon što se u ponedjeljak u Zagrebu sastao sa Zdravkom Mamićem. Potvrdio je to i Marinov menadžer Reno Sinovčić, ne navodeći detalje s tog sastanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nogometaš je Hajduk prijavio Arbitražnom sudu prije mjesec dana zbog neisplate plaća i mobinga (izbačen iz prve momčadi), a na sam raskid ugovora išao je upravo zbog mogućnosti da zaigra za neki drugi klub (čitaj: Zadar), jer drugog razloga za prijevremeni raskid ugovora nije bilo.

Tomasov bi na ljeto ionako bio slobodan igrač, a novac koji mu Hajduk duguje ionako bi ga čekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/Wdc1k7WvKB4?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo