REAKCIJE NA DERBI SEZONE / Krznar: 'Nije dobro izgledalo. Dogodila se crna rupa, ali žalimo što nismo došli do pobjede'

Image

Riječani su prokockali 3:0

16.10.2021.
19:24
VOYO logo

U derbiju 12. kola HT Prve lige Dinamo je velikim preokretom na Rujevici izborio bod odigravši 3-3 protiv Rijeke, iako je domaća momčad nakon prvog poluvremena vodila sa 3-0. 

"Nije dobro izgledalo. Sva sreća konsolidirali smo se na poluvremenu. Na kraju čak i žalimo što nismo došli do pobjede. Izmjene? Morali smo napraviti nekakav šok i sve tri izmjene smo pogoditi. Tažili smo pobjedu i četvrti gol, ali moramo biti zadovoljni rezultatom", kazao je Damir Krznar, koji za ovaj susret nije mogao računati na kapetana Arijana Ademija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kapetan ma uvijek fali. To nije tajna, ali pokazali su dečki da mogu i možemo. Dogodila se crna rupa. Bez njih moramo, ali nekad se dogode", poručio je u razgovoru za HNTV. Potom s epojaivo u eteru HRT-a.

"Utakmica dva različita poluvremena, u prvom smo mi zaista izgledali blijedo i loše, no uspjeli smo se primiriti u svlačionici te naći energiju. Ušli smo u drugo poluvrijeme shvaćajući da ne možemo ništa izgubiti. Da nam je netko nakon prvo poluvremena ponudio bod prihvatili bi ga, ali sada žalimo i za pobjedom", rekao je Krznar i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LIJEPA GESTA /

Armada se prisjetila Blage Zadre, razvili transparent u njegovu čast: 'Heroji nisu umrli. To je samo zabluda...'

Image
LIJEPA GESTA /

Armada se prisjetila Blage Zadre, razvili transparent u njegovu čast: 'Heroji nisu umrli. To je samo zabluda...'

"U prvom dijelu falio nam je jedan igrač da bi spriječio kontre, bili smo nesigurni. Nisam bio zadovoljan ni s duel igrom, nismo bili dobri u "reposjedu", a s takvih situacija nam je onda Rijeka prijetila. Minus je defenzivno neodgovorna i mlaka igra, ali želja i volja za pobjedom je plus, to mi uvijek imamo", dodao je i složio se s konstatacijom da su Dinamo i Rijeka prvi favoriti za naslov.

"Rijeka je jedna stabilna momčad, odlična u tranziciji, odlično postavljena, izuzetno dobro pozicionirana, vjerujem da ćemo se mi i Rijeka boriti do samog kraja. Ovo je možda bod koji nas vodi prema prvenstvu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Drmić je u 7. minuti postigao svoj prvi pogodak preciznim udarcem sa 18 metara. Isti je igrač u 38. minuti poslao loptu u mrežu nakon što ju je kratko odbio Livaković obranivši udarac Vučkić. U 41. minuti je Darko Velkovski na ubačaj Roberta Murića glavom svladao Livakovića za 3-0.

Dinamo je proigrao u drugom poluvremenu i do 65. minute nadokanadio dva od tri pogotka zaostatka, a oba je iz kaznenih udaraca postigao Bruno Petković - prvi u 58., a drugi u 65. minuti. Konačnih 3-3 postavio je Komnen Andrić u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo