TUŽAN RASTANAK / Dambrauskas se obratio navijačima: 'Nedostajat će mi vaša euforija, vezan sam uz Hajduk, sanjam i slavim s vama'

Image
Foto: screenshot Instagram

Litavski strateg ostat će upamćen po osvojenom trofeju Kupa prošle sezone kada je splitska momčad u finalu, u Splitu, svladala Rijeku

13.9.2022.
20:02
screenshot Instagram
VOYO logo

Valdas Dambrauskas od ponedjeljka više nije trener prve momčadi Hajduka s kojim je dogovoren sporazumni raskid ugovora. Zajedno s Dambrauskasom iz stručnog stožera odlaze i njegovi dosadašnji pomoćnici, Marius Skinderis i Justinas Gasiunas. Momčad će u narednom razdoblju, navodi Hajduk, voditi trener Mislav Karoglan, koji je kao pomoćni trener sudjelovao u radu protekla dva stručna stožera prve momčadi.

Image
NISU ZADOVOLJNI /

Navijači u nevjerici nakon smjene Dambrauskasa: 'Koje ste vi budale'

Image
NISU ZADOVOLJNI /

Navijači u nevjerici nakon smjene Dambrauskasa: 'Koje ste vi budale'

Emotivni Dambrauskas se 24 sata nakon otkaza odlučio obratiti navijačima velikom porukom na Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što god ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim ono što osjećam. Zahvalnost, ponos, obožavanje. Samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Otišao sam u raj, i da, mogu potvrditi da postoji i vidio nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što sam iskusio u svom životu do sada se ne može usporediti s ovim. Samo želim reći koliko smo ja i moja obitelj zahvalni svim ljudima koji su nas podržali na ovom putu", započeo je Litavac.

'Vezan sam uz Hajduk, sanjam i slavim s vama'

"Stvorili smo nešto što će nas povezivati ​​do kraja života. Igračima, osoblju, upravi i svim zaposlenicima u klubu (međusobnom poštovanju nikad kraja). Navijači, Euforija, očaj, ljubav, vjera, Riva koja gori… Hvala vam na svemu! Hvala vam na prilici da dotaknete povijest ovog velikog kluba i budete dio vaše zajednice. Uvijek sam vezan za tebe, uvijek te pratim, uvijek sanjam, slavim, pjevam tvoje pjesme".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nedostajat će mi vaša euforija'

"Uvijek će mi nedostajati ovaj osjećaj dizanja adrenalina na dan utakmice, navijača koji stoje u redovima na ulicama kako bi pozdravili igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, Torcida prije utakmice pjeva Dalmacijo… I to nikad neću zaboraviti! Sjećanja nikada neće biti izbrisana… Svaki sam dan imao privilegiju voditi ovaj klub i to će mi ostati jedno od najvećih postignuća u životu. Zauvijek".

Ovo nije bio rastanak kakvog smo očekivali, no takva je odluka Hajdukove Uprave. Dambrauskas je Hajduk preuzeo početkom studenoga prošle godine te je momčad s njima na čelu ostvarila 23 pobjede, osam remija i sedam poraza. Litavski strateg ostat će upamćen po osvojenom trofeju Kupa prošle sezone kada je splitska momčad u finalu, u Splitu, svladala Rijeku 3-1 čime je klub s Poljuda osvojio prvi trofej nakon čak devet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo