'RAZOČARANI SMO' / Dambrauskas priznao: 'Moramo razgovarati nakon ovog'; Tomić otkrio; 'Razuvjerili smo sve koji su nas otpisali'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Pohvalio je strateg Hajduka Kalinića i Livaju rekavši kako imaju dva top napadača: 'Nije to isprika, ali ovo je tek njihova druga zajednička utakmica'

26.2.2022.
20:47
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u subotu su navečer u Jadranskom derbiju razbili Hajduk s 3-1. Pobjedom su gosti s Rujevice skočili na 3. poziciju HNL ljestvice, dok su Bijeli pali na 4. Peta je to riječka pobjeda u posljednjih 6 gostovanja na Poljudu i prvi poraz Dambrauskasa na klupi Hajduka.

Image
TKO BI REKAO /

Nećete vjerovati tko je gledao Jadranski derbi na Poljudu: Da, upravo se on pojavio na tribinama; Ne biste ga prepoznali

Image
TKO BI REKAO /

Nećete vjerovati tko je gledao Jadranski derbi na Poljudu: Da, upravo se on pojavio na tribinama; Ne biste ga prepoznali

Rijeka je imala veći posjed lopte u prvom dijelu, ali...'

"Nije lako pričati nakon razočaravajuće utakmice. Čestitke Rijeci i mom kolegi Tomiću. Utakmica se nije razvila na način kako smo željeli. Utakmica je bila izjednačena. Obje ekipe su igrale u istoj formaciji. Razočarani smo kako je završilo. Rijeka je imala veći posjed lopte u prvom dijelu, ali nisu imali previše šansi. Ono što su imali su iskoristili. Moramo dignuti glave i pripremiti se za iduću utakmicu", rekao je trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, a zatim dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dambrauskas: 'Nije ovo isprika, ali...'

"Rijeka dvije stvari jako dobro. Njihovi veznjaci se spuštaju u obranu i to nam je stvaralo probleme. Rijeka je imala tri šanse i zabila tri gola. Iz jedne i pol šanse su zabili tri gola. To rade dobro tijekom cijele sezone."

Pohvalio je Kalinića i Livaju rekavši kako imaju dva top napadača: "Nije to isprika, ali ovo je tek njihova druga zajednička utakmica. Moramo razgovarati, analizirati i pripremiti se za dvije važne utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je i kako svaka utakmica utječe na igrače: "Vjerujem da nema igrača koji je danas izgubio prvu utakmicu u karijeri. Najvažnija stvar koja mora biti na pameti igrača sutra u svlačionici je trening", zaključio je Dambrauskas.

Tomić: 'Velika pobjeda za nas'

Nakon utakmice oglasio se i trener Rijeke, Goran Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika pobjeda za nas, pojačali smo u ovoj utakmici vezni red, a Vučkić je bio spona između napada i veznog reda. Hajduk nam nije u prvom dijelu stvorio nikakvih problema. U drugom su stisli kad su igrali uz vjetar. Pritiskali su nas, ali nisu stvorili izrazite prilike. Čekao sam dugo sa zamjenama jer nešto što funkcionira se ne mijenja samo tako. Mislim da smo generalno odigrali jako dobru utakmicu", rekao je Tomić za Arena Sport televiziju pa dodao:

"Sigurno da je dobro razuvjeriti one koji su Rijeku otpisali. Nogomet je nepredvidiva igra. Sve treba dokazati na terenu, a ne nekim izjavama van terena", rekao je Tomić te najavio sljedeću utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slaven je u dobroj formi, kolega Zekić je napravio odličan posao s njima, doveo ih u borbu za peto mjesto. Ali mi ih kod kuće moramo pobijediti", rekao je Tomić.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo