DALIĆ ŽELI VRATITI LEGENDU MEĐU VATRENE: / 'Siguran sam da mu ne bi bilo ispod časti staviti se na raspolaganje'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Za ostanak u elitnom razredu Lige nacija Hrvatska mora slaviti u obje utakmice.

6.11.2018.
14:30
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Idućeg četvrtka sve domaće nogometne zaljubljenike čeka poslastica. Na Maksimiru će u sklopu Lige nacija odmjeriti snage Hrvatska i Španjolska. Bit će to prilika izabranicima Zlatka Dalića da se osvete Furiji za najteži poraz u povijesti. Početkom rujna u prvom kolu Uefina natjecanja Luis Enrique i njegovi igrači pomeli su Vatrene sa 6-0. Dalić je zato za ovaj susret odlučio angažirati i neke bivše reprezentativce kako bi dodatno motivirali svoju momčad.

Dolaze bivši igrači

"Svim srcem želim pune tribine u Zagrebu pa da se dogodi, manifestira privrženost navijača i igrača. Zato sam se dogovorio da nam se za tu utakmicu pridruže i Ćorluka, Subašić i Mandžukić, kako bismo zajedno osjetili tu podršku", kazao je Dalić Sportskim novostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povratak Mandžukića? Fokusiran sam na utakmicu sa Španjolskom. Potrebna nam je pobjeda. Dolazak trojca sigurno će pridonijeti optimalnom ambijentu", istaknuo je. Upitan je potom je li razmišljao i o Dariju Srni.

Image

19.11.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Dodatne kvalifikacije za SP 2014., Hrvatska - Island. Darijo Srna, Luka Modric. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Srna u stožeru

"Želio sam ga u stožeru, ali je on nastavio igrati. Znamo kakvu je kalvariju prošao s tim dopingom, imponira mi kako se othrvao i sad igra jako dobro i to u Serie A. Razgovarat ću s njim. Siguran sam da Srni ne bi bilo ispod časti u izvanrednim okolnostima staviti se na raspolaganje", smatra izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Španjolske Vatrene čeka teško gostovanje na Wembleyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo