DALIĆ OSTAJE BEZ GLAVNOG POMOĆNIKA: / Ivica Olić napušta Vatrene i preuzima vruću klupu europskog velikana?

Image

Čeka izuzetno težak posao jer mora u kratkom roku spasiti već gotovo propalu sezonu ruskog velikana

19.3.2021.
21:01
VOYO logo

Ako je vjerovati svježim napisima ruskog Sport Expressa, glavni pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, slavni bivši Vatreni Ivica Olić, mogao bi u sljedećim danima preuzeti vruću klupu moskovskog CSKA.

Express se poziva na informacije iz kluba, a priča se zakotrljala nakon što je CSKA uručio otkaz treneru Viktoru Gončarenku. Trener je radio loš posao s CSKA i trenutno su peti u prvenstvu i imali su vrlo lošu europsku sezonu u kojoj ih je iz Europa lige eliminirao zagrebački Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olića, ako je priča istinita, čeka izuzetno težak posao jer mora u kratkom roku spasiti već gotovo propalu sezonu ruskog velikana, a kako Express piše upravo je on prvi favorit za mjesto trenera.

Image

Milan Sabic/PIXSELL

Konkurencija mu je još jedna klupska ikona, Vasilij Berezuckij, koji je do sada bio pomoćnik Gončarenku, ali uvjeravaju Rusi kako je Olić sigurnija opcija. U CSKA bi ga dočekao Nikola Vlašić, koji je ujedno i najbolji igrač u klubu, a nagađa se kako bi mu pomoćnik mogao biti Elvir Rahimić, još jedan legendarni igrač moskovskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo