NJEGA SMO SVI ČEKALI / Dalić iznenadio Modrićevom zamjenom. Izbornik među Vatrene konačno pozvao Lovru Majera

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izbornik Zlatko Dalić i kapetan Modrić dogovorili su se kako stoga Modrić neće doći na okupljanje reprezentacije

28.8.2021.
17:34
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak madridskog Reala, Luka Modrić, neće doći na okupljanje hrvatske reprezentacije koje je zakazano za ponedjeljak 30. kolovoza.

Zbog ozljede aduktora, Modrić je propustio prošlotjedni ligaški susret Reala protiv Levantea te je tijekom tjedna bio u tretmanu oporavka. Uz konzultacije liječničkih službi Reala i hrvatske reprezentacije, ustanovljeno je kako Modrić ne može konkurirati za kvalifikacijske utakmice protiv Rusije 1. rujna i Slovačke 4. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Zlatko Dalić i kapetan Modrić dogovorili su se kako stoga Modrić neće doći na okupljanje reprezentacije u Moskvi 30. kolovoza, a ostavili su otvorenom mogućnost da se kapetan priključi suigračima u Splitu za utakmicu protiv Slovenije (7. rujna), ako bi do tada Modrić dobio zeleno svjetlo liječnika i bio spreman za povratak na teren.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Majer umjesto Luke

E sada, nakon što je odlučeno da zbog ozljede aduktora Luka Modrić neće konkurirati za kvalifikacijske utakmice protiv Rusije i Slovačke, izbornik Zlatko Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv Lovri Majeru, stoji na službenim stranicama HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talentirani 23-godišnji ofenzivni vezni ovoga je tjedna potpisao ugovor za Rennes, nakon što je protiv Šerifa odigrao 100. utakmicu u dresu zagrebačkog Dinama. Majer je bio redovni član hrvatskih reprezentacija mlađih uzrasta, a 2017. godine debitirao je za A reprezentaciju u prijateljskom ogledu protiv Meksika u Los Angelesu.

Svjetski doprvaci se okupljaju u ponedjeljak 30. kolovoza, a u zgusnutom rujanskom tjednu očekuju ih gostujući ogledi protiv Rusije (1. rujna u Moskvi) i Slovačke (4. rujna u Bratislavi) te domaći susret sa Slovenijom (7. rujna u Splitu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo