CVITANOVIĆ SPREMA VELIKE PROMJENE: / Reprezentativci se sele na klupu, a ulaze neka nova imena

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Deveto kolo hrvatskog prvenstva zaključit će u nedjelju od 19 sati maksimirskim dvobojem nogometaši Dinama i novog prvoligaša Rudeša.

9.9.2017.
14:44
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u ovu utakmicu ulazi bez Ante Ćorića koji se ozlijedio u prijateljskom ogledu U-21 reprezentacija Austrije i Hrvatske i čeka ga stanka od petnaestak dana.

Image
DINAMO OSTAJE BEZ TRENERA? /

Prvo mjesto ljestvice nije dovoljno za ostanak, evo tko ga mijenja

Image
DINAMO OSTAJE BEZ TRENERA? /

Prvo mjesto ljestvice nije dovoljno za ostanak, evo tko ga mijenja

'Moram nagraditi trud'

"Tek smo jučer odradili prvi trening kompletni, s igračima koji su se vratili iz reprezentacija. Moram naglasiti u ovih 10 dana da su igrači koji su ostali ovdje radili jako dobro i definitivno ostavili svoje srce na treningu. Ponosan sam na takav njihov rad, štoviše svi su odradili taj težak rad s osmijehom na licu jer vjeruju u to te su zadovoljni. Velika je to satisfakcija za mene kao trenera, moram to kao premirati i nagraditi. Stoga će većina njih startati u nadolazećoj utakmici te bi bilo nepravedno ne nagraditi taj trud, dok će s druge strane reprezentativcima dobro doći odmor", najavio je Dinamov trener Cvitanović čije riječi prenosi službena stranica kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će po prvi put u prvenstvu igrati protiv novog prvoligaša Rudeša.

"Gledao sam nekoliko utakmica Rudeša, pripremili smo analizu. Mijenjali su sustav, prvo su igrali s tri igrača u zadnjoj liniji, sada su prešli na sustav s četiri igrača. Kroz ovaj prijelazni rok doveli su iskusnije igrače te su momčad kojoj je ovo premijerna sezona u prvoj ligi te će se željeti pokazati u najboljem svijetlu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Fernandes će nedostajati'

Za kraj se trener osvrnuo i na odlazak Juniora Fernandesa u turski Alanyaspor.

"Kvalitetan igrač uvijek nedostaje ekipi, međutim to je završena priča, moramo se okrenuti novim igračima i to je prostor za njih da se pokažu na terenu", zaključio je Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo