ČUVENI ŠVICARAC PREPORUČIO KOVAČA BAYERNU: / 'Savršenio bi se ukopio, posjeduje sve što je potrebno'

Image

Hrvatski stručnjak sve se češće povezuje s klupom njemačkog velikana.

6.4.2018.
22:30
VOYO logo

Bivši trener Bayerna Ottmar Hitzfeld izjavio je Abendzeitung kako je po njemu bivši hrvatski izbornik Niko Kovač prava osoba za Bayern. Naime, nakon što je Thomas Tuchel odbio njemačkog velikana počela su nagađanja tko će preuzeti klupu, a hrvatski stručnjak prometnuo se u jednog od kandidata.

"Kovač bi se po meni uklopio u Bayern. Vodio je s velikim uspjehom Salzburg i reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Očekivanja tamo bila ogromna, a Kovačeva momčad prezentirala je sjajne igre. Frankfurt stoji puno bolje od očekivanja i igraju van svojih granica te će dogodine zaigrati u Europe. To je njegova zasluga", kazao je i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao je u Bayernu i zna kako funkcionira klub. Posjeduje snažnu osobnost i ima jasnu i otvorenu komunikaciju s igračima. Svaki igrač je jednako važan za njega. Sposoban je izvrsno motivirati momčad", smatra Hitzfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarac je, inače, 2001. doveo Kovača iz HSV-a u Bayern te mu je bio trener naredne dvije godine, odnosno do trenutka kada je bivši kapetan Hrvatske prešao u Herthu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo