ČUVENA SRPSKA ISCJELITELJICA ODGOVORILA NA TEŠKE OPTUŽBE DIEGA COSTE: / Španjolac će se nakon ovog pokriti po ušima

Image
Foto: Screenshot

Smatra da je ona kriva za njegove probleme

29.4.2020.
10:12
Screenshot
VOYO logo

Žalim što sam prihvatio nekonvencionalnu metodu liječenja i otišao kod nje. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom posteljicom , ali se dosta i lagalo. Točno je da sam išao na te terapije, a liječnica je popušila dvije cigarete dok sam bi na elektrošokovima. Rekao je to španjolski napadač Diego Costa i izazvao reakciju čuvene srpske iscjeliteljice MarijaneKovačević. Ona je, inače, tako pomagala brojnim poznatim sportašima, a među njima je bio i Darijo Srna.

Slavna Srpkinja nakon Srne i Olića izvela novo čudo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neću se natezati s nekim tko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je želio. Neka pišu što hoće, ali kako ja mogu biti kriva čovjeku koji od 2014. ne igra dobro”, poručila je Kovačević putem srpskih Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Costa kod mene nije bio zbog ozljede. Došao je regenerirati ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koje pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Nisam ih radila ja nego radiolog. Došao je kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo. Odigrao je cijeli Mundijal, a poslije regeneracije lože nikada više tu istu nije ozlijedio”, dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo