On sudi Hrvatskoj i Srbiji: 'Sudac kojeg UEFA kukavički podržava!'

Utakmicu Hrvatske i Srbije u Maksimiru vodit će turski sudac Cuneyt Cakir.

21.3.2013.
16:13
VOYO logo

Dok naši sudački eksperti Mateo Beusan i Alojzije Šupraha smatraju da Cakir nije pogriješio jer je isključio Portugalca, Englezi su još uvijek bijesni na njega. Posebno je ogorčen nizozemski napadač u redovima Manchester Uniteda Robin van Persie, koji smatra da bi Cakir neko vrijeme trebao 'biti na ledu', barem što se tiče velikih utakmica.

"Najgore od svega je što ga podržava UEFA. Mislim da je to kukavički. Zašto jednostavno ne kažu da nije dobro vidio situaciju?", zapitao se Robin van Persie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cakiru (36) će u Maksimiru pomagati Tarik Ongun i Bahattin Duran, a četvrti sudac bit će Baris Simsek. Na njegov način suđenja osvrnuo se na posljednjoj presici uoči utakmice i hrvatski izbornik Igor Štimac.

"O tome uvijek morate razmišljati, to je vrlo važan segment utakmice. Jučer smo imali jedan bitan sastanak na tu temu, koji je trajao dvadesetak minuta, igrači su dobili upute. Radi se o jednom od najboljih sudaca svijeta, ali koji pravila provodi striktno i naravno da treba biti oprezan. Ponovit ćemo to igračima još jednom prije utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo