ČUDAN POTEZ BILIĆA: / Dovodi zločestog dečka engleskog nogometa!

Image
Foto: AFP
10.8.2015.
18:40
AFP
VOYO logo

West Ham će u narednih 48 sati navodno finalizirati dovođenje bivšeg veznjaka QPR-a Joeya Bartona.

Barem tako javljaju 'otočki mediji', 32-godišnji Barton će navodno u utorak imati i liječnički pregled nakon kojeg će potpisati ugovor s klubom iz istočnog Londona. Mušićavi Burton ostao je bez kluba otkako je QPR ispao iz Premiershipa prošle sezone, a još nije našao novog poslodavca. Navodno je pregovarao i s Aston Villom, ali očito mu se ostaje u metropoli.

Radi se o dobrom nogometašu kojeg obožavaju navijači na društvenim mrežama jer nema dlake na jeziku. Dotični tako godinama vrijeđa sve živo, Thiago Silva za njega je 'debela brazilska pi*ka', Neymar je 'nogometni Justin Bieber' itd. U Manchester Cityju je dobio izgon nakon što je prebio suigrača, a odradio je i 77 dana iza rešetaka jer je jednog muškarca u centru Liverpoola u pet ujutro opalio šakom dvadesetak puta, a nakon njega je zube izbio i tinejdžeru. Divan dečko, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Barton je bez kluba, a Bilić je očito spreman riskirati. Sumnjamo da može previše dobiti, Barton nije igrač najviše klase, već su mu 32 godine, a u svlačionici je potencijalna bomba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo