ČUDAN POSAO DINAMA I DAVIDA BECKHAMA: / Legendarni Englez kupuje argentinsko čudo od djeteta i šalje ga u Zagreb

Image
Foto: Profimedia

Već se dovodio u kontekst s Dinamom, ali detalji ovog transfera nisu bili poznati

14.1.2020.
18:53
Profimedia
VOYO logo

Ha, poprilično zanimljiv transfer mogao bi se odviti na relaciji Miami - Zagreb. Da, dobro ste to pročitali. Naime, Dinamo bi ove zime mogao dobiti interesantno pojačanje i to uz veliku pomoć legendarnog Engleza Davida Beckhama. Popularni Becks vlasnik je američkog nogometnog kluba Inter Miamija, a planira u svoje redove dovesti talentiranog 18-godišnjeg Argentinca, Matiasa Godoya.

Mladi Godoy već se dovodio u kontekst s Dinamom, ali detalji ovog transfera nisu bili poznati, no sada je stvar nešto jasnija. Talentirani Godoy ne želi igrati u MLS-u, što je na neki način i logično za mladog igrača jer u američku ligu dolaze mahom veterani odraditi posljednje igračke godine, a Beckham bi ga zbog toga odmah proslijedio na posudbu u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godoy, koji je po vokaciji desno krilo, do sada je igrao za drugoligaša Atletico Raffaelu, označen je kao veliki talent u svojoj zemlju i prošao je sve omladinske reprezentacije Argentine te je s U-15 i U-17 selekcijama osvajao kontinentalni naslov. Dinamo bi navodno Godoya dobio na posudbu s opcijom otkupa ugovora, dakako ako ovaj zadovolji, ako ne - "paljba" nazad u Miami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo