POZNATO JE GDJE BI VLAŠIĆ MOGAO NASTAVITI KARIJERU: / CSKA ga ne može platiti, ali oni mogu

Image
Foto: AFP

Hrvatske reprezentatitivac i bivši igrač Hajduka jako je blizu da i nakon posudbe ostane u Rusiji

12.1.2019.
10:01
AFP
VOYO logo

Jedan od najvećih sportski medija u Rusiji, Sport Express, tvrdi kako je Nikola Vlašić velika želja Zenita i Roberta Mancinija. Ta vijest ne čudi s obzirom na to da je Vlašić igrama u CSKA demonstrirao da može biti i najbolji igrač lige, a Zenit je uvijek zainteresiran za takve igrače.

Vlašić je igrač Evertona na jednogodišnjoj posudbi u CSKA Moskvi, a posljednjih nekoliko mjeseci briljira u Rusiji. Vrlo brzo je postao omiljen među navijačima i često istican kao najbolji pojedinac moskovskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemaju novca da otkupe njegov ugovor

Premdaje hrvatski reprezentativac istaknuo kako bi rado ostao u CSKA i nakon što mu završi posudba, CSKA-ov generalni direktor Roman Babajev potvrdio je kako klub nema dovoljno novca za otkup njegovog ugovora.

"Everton je Hajduku za Nikolu Vlašića platio gotovo 11 milijuna eura. Tražit će barem jednak novac za njega kako bi vratio ulaganje, a još ga i mnogi prate. Mislim da nismo spremni potrošiti toliko na jednog igrača. S obzirom na ekonomsku situaciju u Rusiji, u današnje vrijeme kupiti igrača u ruskom prvenstvu za više od 10 milijuna eura potpuno je nerentabilno. Potrošiti, pak, više od 15 milijuna eura u Rusiji trenutačno je - prema pitanju poslovanja i zdravog razuma - na granici ludila", poručio je Roman Babajev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Sport Express piše kako je Zenit koji traži baš takav tip igrača, dovoljno bogat za realizaciju Vlašićeva potencijalnog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo