CRO COP IZNENADIO FANOVE: / Objavio fotku s kraljem trash-talka i čovjekom s kojim se znao brutalno vrijeđati

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Prije nekoliko godina ušli su u verbalne okršaje

15.2.2019.
9:42
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nekoliko dana prije borbe s RoyemNelsonom u sklopu Bellatora 216 Mirko Cro Cop Filipović pohvalio se fotografijom s čovjekom s kojim se znao žestoko porječkati. Riječ je o se MMA kralju trash talka i čovjeku koji ga je doslovno izmislio kada je riječ o MMA-u Chaelu Sonnenu.

On je jedno vrijeme žestoko napadao Cro Copa na što mu potonji nije ostao dužan. Amerikanac je prilikom jednog intervjua izvrijeđao Cro Copa, Fedora i Wanderleija Silvu te izjavio kako su sve njihove borbe u Japanu bile namještene, na što mu Hrvat nije ostao dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvocijent inteligencije kao broj dječjih tenisica

"Ja se ne ljutim na njega, njemu se na faci vidi da je ograničen, da je glup i da mu je kvocijent inteligencije kao broj dječjih tenisica. On je prolupala budala koja drukčije ne može doći u žižu interesa. On je diplomirani idiot i ne želim se uopće obazirati na njega, neka laje što hoće. Žao mi je što nema 20 kilograma više jer bi ga tako nalupao da bi se klonirao u tri primjerka. Možda jednog dana zaluta na ljetovanje u Hrvatsku pa ću ga tako nalupati da će mu se dimiti iz te bezobrazne guzice”, izjavio je svojevremeno Cro Cop, a Sonnen, nakon što su Mirkove riječi došle do njega, uzvratio mu je preko Twittera:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mirko, prijatelju, ovo su teške riječi za nekoga koga su iznosili van više nego kinesku hranu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo