Cristiano Ronaldo? 'Nikada nisam mislio da bi on to mogao!'

13.2.2013.
8:33
VOYO logo

Manchester United je 2009. godine prodao portugalskog napadača Real Madridu za rekordnu odštetu od 94 milijuna eura. S prosjekom od 1.02 gola po susretu, Cristiano Ronaldo najefikasniji je nogometaš bogate 110-godišnje povijesti Real Madrida.

Zabio je Portugalac 182 gola u 179 odigranih utakmica, što ga svrstava na šesto mjesto vječite ljestvice najboljih klupskih strijelaca. Učinio je to u samo tri i pol sezone u klubu. U srijedu će Ronaldo zaigrati prvi puta protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda, u kojem je proveo šest godina. "Ronaldo je danas na vrhuncu svoje karijere. Tako će biti i u sljedeće tri godine. Nikada nisam mislio da bi mogao u Real Madridu zabiti tako puno golova. Njegov učinak je fenomenalan", komentirao je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad škotskog trenera ogled s Real Madridom dočekuje u odličnom raspoloženju, jer u Premiershipu ima golemih 12 bodova prednosti pred braniteljem naslova i gradskim rivalom Manchester Cityjem. "Stvarno je pogodno vrijeme za igranje protiv Real Madrida. Imamo golemu prednost u našem prvenstvu i svi su nam zdravi i spremni u momčadi. U ovom dijelu sezone obično imate ozlijeđene igrače u momčadi, jednog, dvojicu ili trojicu. Mi nemamo i to je samo bonus. Jedino je šteta što se sastajemo s Real Madridom u ovako ranoj fazi Lige prvaka. Bilo bi ljepše da igramo s njima finale na Wembleyju", veli Ferguson. "U našem sastavu vlada sjajan duh. Momčad jednostavno ne priznaje poraz. To je velika odlika. Utakmice protiv Real Madrida bit će za nas veliki test i pokazat će nam jesmo li sposobni osvojiti Ligu prvaka ove sezone", rekao je još trofejni škotski stručnjak, koji uživa u svojoj 27. sezoni na klupi kluba s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo