Panika u Realu: Modrić i društvo ostaju bez vođe momčadi

Gotovo podjednako žestoko se dan poslije svega u Španjolskoj priča o usponu na prvo mjesto ljestvice nogometaša madridskog Atletica, kao i o crvenom kartonu Cristiana Ronalda.

3.2.2014.
16:47
VOYO logo

Nedavno proglašeni najbolji svjetski nogometaš je u završnici (75. minuta) gostovanja kod Athletica (1-1) nakratko izgubio kontrolu, te je dao sucu povoda da mu pokaže crveni karton. Nije Ronaldo bio u svojoj reakciji degutantan i posebno žestok, ali je ipak dlanom u lice odgurnuo suparničkog igrača.

Svi u Realu su stali u zaštitu Ronalda, dok je možda ipak najobjektivniji pogled na sve imao Ronaldov suigrač Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano je pogriješio. Nije trebao tako reagirati, makar, ako ćemo realno, njegova reakcija nije bila za crveni karton", rekao je Alonso te dodao:

"Nije tu bilo nikakve agresivnosti. Uglavnom je sve napravio Gurpegui. Bacio se, navijači i gledatelji su počeli stvarati pritisak i dogodio se crveni karton", završio je veznjak madridskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, čeka se kakvu će kaznu Ronaldu za sve izreći Disciplinska komisija tamošnjeg nogometnog saveza. Kako pišu španjolski mediji, Ronaldo bi mogao dobiti i tri utakmice kazne zbog onoga što je uradio na San Mames stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u zapisnik je ušla rečenica kako je "broj sedam gostujuće momčad udario rukom u lice suparničkog nogometaša", makar je snimka pokazala da klasičnog "udaranja" ipak nije bilo.

U Realu je zavladala panika, jer iduće utakmice koje Real ima ispred sebe, a moguće da će ih odrađivati bez svog najboljeg igrača i strijelca, su dvije polufinalne utakmice Kupa kralja protiv Atletica, te prvenstvena protiv Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo