Cristiano Ronaldo izgubio kompas: 'Ovo je sramota!'

Dinamo je bio blizu senzacije prvog kola Lige prvaka, ali Zagrepčani nakon svega mogu biti ponosni s minimalnih 0:1 protiv moćnog Reala na Maksimiru.

15.9.2011.
1:44
VOYO logo

"Ne volim čestitke nakon poraza. No, jako sam ponosan na svoje momke kako su reagirali, a drugo što sam vidio zadovoljne ljude kako idu sa stadiona. Želio sam da u Ligi prvaka ne budemo samo prolaznici i učesnici. Taktika je bila da se ne branimo samo i predajemo lopte Realu. Šteta zbog realizacije", rekao je Kruno Jurčić.

Trener Modrih otkrio je da je znao da će se njegovi igrači naći u dobrim prilikama, a posebno može žaliti za šansom Ante Rukavine u 33. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam mu prije Hajduka da će se naći sam pred Casillasom, da sanja kako mu zabija gol. Nije uspio, valjda će drugi puta biti bolje", rekao je strateg Modrih.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1o7vF36tfvXtFdPZ
szólj hozzá: Din 0-1 Rea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Realu nije previše htio pričati.

"Nemamo o njima što previše pričati. Real ima izuzetnu individualnu kvalitetu. Možda su nas malo podcijenili, na naš korner bili su visoko s tri igrača, što je rijetkost u nogometu. Ipak nakon pola sata to više nisu činili", rekao je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu skupine očekivao je pobjedu Lyona, ali to se nije dogodilo.

"Što više pričam žao mi je što nismo ostvarili bolji rezultat. U drugoj utakmici sam htio da Lyon dobije Ajax, ali to se nije dogodilo. Sad je plan da dobijemo Lyon i Ajax", zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jerko Leko igrao je na poziciji desnog beka, gdje ga je odlično čuvao Cristiana Ronalda.

"Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice. Pokazali smo da možemo igrati s Realom, ako možemo s njima, moći ćemo i s Lyonom, odnosno Ajaxom. Mislim da sam napravio solidan posao čuvajući ga, nešto je i odigrao, no pokazali smo da smo ozbiljna ekipa i da možemo računati na nešto u Ligi prvaka", rekao je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Rukavina u 33. minuti imao je veliku priliku da dovede Dinamo u vodstvo, ali nije uspio. Žali što Modri nisu ostvarili bolji rezultat.

"Možda bih da sam zabio odveo utakmicu u sasvim drugačiji smjer. Lagano smo se dizali, povećali smo posjed lopte. Šteta da ih nismo sustigli nakon što su im isključili Marcela. Ne bih potpisao 0:1 unaprijed. Možda su neki mislili da će nas nakantati, ali mi smo sportaši, treniramo i radimo svaki dan. Možda je za neke ovo i dobar rezultat, ali za nas nije", rekao je napadač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Kelava opet je bio na razini zadatka. Spašavao je mnoge prilike, ali u 53. minuti kod pogotka nije mogao ništa.

"Ja sam samo jedan igrač, to mi je posao, pokušavam spasiti svoju momčad. Odigrali smo dobru utakmicu, barem smo ih namučili da nas pobijede. Nismo bili impresionirani, ni ja ni moji suigrači", rekao je junak Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Dinama Mirko Barišić nakon utakmice je istaknuo kako bi remi bio najpošteniji rezultat. Također se pohvalio kako mu je predsjednik Reala šapnuo da su navijači na Maksimiru bili fenomenalni.

"Istina, možda bi neriješeno bilo najpoštenije. Ali... Svaka čast publici, bili su i oni na europskoj razini. Predsjednik Reala mi je istaknuo kako bi on htio ovakve navijače. Mi smo pretrčali više kilometara, imali više udaraca, kornera. Sve to pokazuje da smo imali inicijativu. Ako dečki tako nastave, možemo očekivati drugo ili treće mjesto", kazao je predsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo bio je jako ljut na suca nakon utakmice.

"Važno je početi dobro Ligu prvaka. Ovo je sramota, gležanj mi je krvav. Nepravedno je da je Marcelo dobio dva žuta kartona, a da Jerko Leko nije isključen", žalio se Portugalac, kao da je igrao protiv Barcelone i da je Real teško oštećen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tribina je na njegov račun bilo povika Leo Messi.

"Zašto su mi vikali 'Leo Messi'? Zato što sam bogat, slavan, popularan i dobar igrač", zaključio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xl3ho3?hideInfos=1

Vezani članci:

arti-201109140990006 arti-201109140963006 arti-201109140487006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo