CR7 DOČEKAO NOVU ŽRTVU: / Atletico mu je mušterija, ali mu je i Ajax na popisu klubova protiv kojih neumoljivo zabija

Image
Foto: AFP

U zadnja četiri sučeljavanja s njima zabio je sedam golova, među njima i hat-trick

15.3.2019.
13:35
AFP
VOYO logo

Ždrijebom održanim u podne u Nyonu odlučeno je koje će se momčadi sučeliti u četvrtfinalu Lige prvaka, a poznato je i na koga će pobjednici tih ogleda. Kako bilo, među četiri utakmice prestižnog natjecanja koje slijede je i ona između Juventusa i Ajaxa.

Ovo znači i da je pred Cristianom Ronaldom novi trenutak dokazivanja protiv kluba protiv kojeg je neumoljiv. Nakon što je trima pogocima ispratio Atletico Madrid iz Lige prvaka, time i stigao do brojke od 25 golova u 33 utakmice protiv njih, portugalski as torinskog Juventusa, uz motiv koji ga vuče prema osvajanju trofeja, ima i dodatan da zablista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam golova u zadnje četiri utakmice

Protiv Ajaxa je Ronaldo kao član Real Madrida odigrao pet utakmica, a propustio zabiti samo u prvoj od njih. U sljedećih četiri zabio je ukupno sedam golova, a njegova momčad pritom je svaki put slavila.

Dvaput je zabio u 4-0 pobjedi u sezoni 2010/11, jednom (uz asistenciju) u slavlju 3-0 sezonu kasnije. U sezoni 2012/13 bio je posebno nadahnut u dvjema 4-1 pobjedama. U prvoj je sudjelovao s hat-trickom, u drugoj s golom i asistencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo