ČOVJEK KOJI JE KOVAČU ZABIO NOŽ U LEĐA SAD ĆE TO NAPRAVITI PERIŠIĆU: / 'Ivan je igrač koji mi se jako sviđa, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Perišić je svoje vrijeme u Bayernu odradio na najbolji moguć način. Limitiranu minutažu iskoristio je da bi zabio sedam golova i deset puta asistirao

12.8.2020.
12:07
Profimedia
VOYO logo

Ivan Perišić bio je sjajan u svojoj posljednjoj utakmici za Bayern. Protiv Chelseaja je zabio gol, no čini se da mu to neće biti dovoljno za ostanak u Bayernu.

Njegov šef Karl-Heinz Rummenigge oglasio se po pitanju ostanka igrača koji su na posudbi. Jedan od njih je i Perišić koji je stigao iz Intera na posudbu do kraja ove sezone, a, kako je indirektno rekao Rummenigge, Bayern ga ne misli zadržati, baš kao ni Odriozolu i Coutinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odriozola i Coutunho neće ostati. A, što se tiče Perišića, moram reći da mi se sviđa on kao igrač. Ne igra uvijek spektakularno, ali je bio jako dobar protiv Chelseaja. Napravio je svoj posao", rekao je Rummenigge za Abendzeitung.

Zatim je dobio zanimljivo pitanje, a to je hoće li treneru Flicku ostvariti želju da u sastavu ima četiri krilna igrača, što bi značilo da bi mogao zadržati Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je želja koju ne možemo ispuniti treneru. U vrijeme korone to si jednostavno ne možemo priuštiti", rekao je Rummenigge.

Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic shoot and scores his team's second goal during the UEFA Champions League, second-leg round of 16, football match FC Bayern Munich v FC Chelsea in Munich, southern Germany on August 8, 2020.,Image: 551020663, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

VATRENI U POTRAZI ZA KLUBOM: Evo gdje će Perišić najvjerojatnije nastaviti karijeru ako mu propadne transfer u Bayern

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI U POTRAZI ZA KLUBOM: /

Evo gdje će Perišić najvjerojatnije nastaviti karijeru ako mu propadne transfer u Bayern

Image
VATRENI U POTRAZI ZA KLUBOM: /

Evo gdje će Perišić najvjerojatnije nastaviti karijeru ako mu propadne transfer u Bayern

Dobar u Bayernu

Perišić je svoje vrijeme u Bayernu odradio na najbolji moguć način. Limitiranu minutažu iskoristio je da bi zabio sedam golova i deset puta asistirao. Krajem osmog mjeseca trebao bi se vratiti u Inter s kojim ima još jednu sezonu po ugovoru, no veliko je pitanje hoće li pronaći svoje mjesto u momčadi Nerazzurra.

Ovih dana se pojavila informacija da Perišića prate engleski klubovi Manchester United i Tottenham, tako da ne bi trebao imati problema s pronalaženjem novog angažmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo