ĆORLUKIN MENADŽER OTKRIO GDJE HRVAT NASTAVLJA KARIJERU: / 'Definitivno odlazi iz Rusije'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Otkako je završilo Europssko prvenstvo u Francuskoj ruski mediji kao i europski, nagađaju gdje će Vedran Ćorluka nastaviti karijeru.

8.8.2016.
17:05
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Pisalo se o interesu Valencije, Fiorentine , ali i moskovskog Spartaka, gradskih rivala Ćorlukinog Lokomotiva. Menadžer hrvatskog braniča Boško Županović izjavio je za talijanski The Nation da će Ćorluka napustiti Moskvu, a rekao je i u kojoj zemlji će nastaviti karijeru.

"Vedranov boravak u Lokomotivu je završen. Ne pregovaramo s Fiorentinom. Najvjerojatnije će se vratiti u Premier ligu", izjavio je Županović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, drugačija priča dolazi iz Lokomotiva. Čelnik kluba Anatolij Meščeriakov izjavio je R-Sport kako Ćorluka ima ugovor s klubom te ga ne namjeravaju prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je profesionalac. Uvijek je dosljedan. Danas sam pročitao da je Fiorentina ponudila tri milijuna eura za njega i da je klub to potvrdio te da razmišljamo o toj ponudi. Ja za to ne znam niti sam vidio takvu ponudu. Trenutno klub ne razmišlja o njegovoj prodaji", jasan je čelnik Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo