Ćorluka o Barçi: 'Stvarno im ne treba takvo ponašanje!'

'Smeta me njihovo stalno žaljenje sucima, puno prigovaraju i doista pretjeruju u tome.

16.2.2012.
9:54
VOYO logo

Vedran Ćorluka se u utorak u Leverkusenu prvi put u svojoj karijeri suprotstavio moćnoj Barceloni, a u porazu 3:1 je asistirao za jedini pogodak svoje momčadi.

Nakon što su mu se malo slegli dojmovi ovako je prokomentirao majstore s Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Po meni ne igraju onako sjajno kao prošlih godina, no Barcelona ostaje momčad neke druge dimenzije za sve ostale. Ovo mi je prvi susret s Messijem i društvom i mora se reći da sve što su mi drugi o njima govorili iz direktnog iskustva, sve stoji. Kad igraš protiv Barcelone doslovno svaku sekundu moraš biti koncentriran, inače ti stvore problem dok se ne okreneš. Kad sam jednom pogledao prema semaforu, i to je trajalo sekundu-dvije, odmah sam kaskao za njihovim napadom. Onu Messijevu lakoću igre i trku nema nitko drugi na svijetu", izjavio je Sportskim novostima Ćorluka koji ima i jednu zamjerku na račun katalonskog velikana.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=psyPSD5AOZ825T9E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što smeta je njihovo stalno žaljenje sucima, puno prigovaraju i doista pretjeruju u tome. Toliko su moćna momčad, igraju fantastično i stvarno im ne treba takvo ponašanje", smatra Ćorluka.

Više o temi: cate-201101170366004 Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su odigrane četiri prve utakmice osmine finala Lige prvaka, Eurosport je sastavio najbolju momčad iz tih utakmica.

Eurosportova momčad tjedna u Ligi prvaka (4-3-3): Abbiati (Milan) – Ćorluka (Bayer), Silva (Milan), Jorge (APOEL), Kadlec (Bayer) – Lacazette (Lyon), Širokov (Zenit), Sanchez (Barcelona) – Messi (Barcelona), Ibrahimović (Milan), Robinho (Milan)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo