Iznenađenje na pomolu: Velika rošada u momčadi Hrvatske!?

Tri su dana ostala do početka svjetskog nogometnog prvenstva i prve utakmice Vatrenih s Brazilom u Sao Paulu.

9.6.2014.
8:29
VOYO logo

Situacija s Pranjićevim zglobom ide na bolje, ali teško da će do četvrtka biti spreman, a Schildenfeldova 'zadnja loža' je i dalje bolna. Iako je Schifo u nedjelju poslijepodne trenirao s momčadi, mogući stoperski par, predviđa se, mogli bi biti Lovren i Ćorluka koji nisu baš uigrani.

"Nije baš da smo na nekoj razini, nadam se da ćemo se uskladiti kad je najvažnije", poručio je Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezna linija je najčvršća karika naše reprezentacije, a svi od izbornika do igrača oduševljeni su Sammirom.

"Ako me izbornik izabere da počnem utakmicu ja ću dati sve od sebe da izdržim, da dam sve za Hrvatsku i da na kraju slavimo", rekao je Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je jedan igrač iz sjene došao u prvi plan. Ozljeda Danijela Pranjića ponudila je priliku Šimi Vrsaljku, desnom beku koji će siloim prilika morati igrati na lijevoj strani.

"To je zapravo ista pozicija. Mogu igrati na toj strani, jedino naravno na lijevoj strani se više koristi lijeva noga. Morat ću centrirati s lijevom nogom!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mir među Vatrenima poremetio je ulazak policije u naš kamp, ili bolje rečeno, netočna priča o postavljenoj bombi koja je došla do Hrvatske.

"Nije bilo nikakve dojave o bombi, radilo se o rutinskoj kontroli koja se radi u svim kampovima, kod svih reprezentacija. Nije prekinut trening i nije kasnila konferencija za medija. Ništa tako spektakularno nije se događalo", pojasnio je glasnogovornik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjeća se pozitivna trema. Svi koji počnu igrati nogomet sanjaju o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a mi još igramo utakmicu otvaranja s domaćinom. Nema te momčadi koja se ne bi željela mijenjati s nama. Uvijek postoje želje i očekivanja, ali treba biti realan i reći da smo u teškoj skupini te imamo jednake šanse kao Kamerun i Meksiko za prolazak u drugi krug. Imamo momčad za to i možemo to ostvariti", najavio je Ćorluka o otvaranju SP-a protiv Brazila.

Pratio je Čarli i prvo poluvrijeme prijateljske utakmice Brazila i Srbije, u kojoj je Brazil pobijedio 1:0 pogotkom Freda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brazil je igrao protiv vrlo dobrog protivnika i nismo vidjeli sve od Brazila u toj utakmici. Imaju još rezerve i mislim da će to pokazati u četvrtak. Zaigrat će drugačijim stilom nego protiv Srbije. No, u nogometu je sve moguće, a budemo li razmišljali pesimistično, izgubit ćemo. Budemo li optimisti, možemo nešto napraviti, unatoč tome što su fantastična momčad s fantastičnim trenerom i prvi favorit za naslov".

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo