Uskoro posudba / Ćorić nikako da zaigra za Romu: Čeka ga kaljenje u momčadi s dna ljestvice

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mladi hrvatski playmaker otišao je u Vječni grad ovog ljeta za velikih šest milijuna eura, no teren u službenoj utakmici još uvijek nije vidio

15.10.2018.
9:47
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kako to uvijek biva, blockbuster trasnsferi zagrebačkog Dinama glasno odjeknu hrvatskom ligom, no uvijek je mladim igračima potrebno neko vrijeme da nađu svoje mjesto pod europskim nogometnim suncem.

Nikola Vlašić našao je svoje pod ruskim zubatim suncem, Filip Benković i Jozo Šimunović u škotskom velikanu Celticu, a čini se da ni Ante Ćorić nije u prvom planu u svom matičnom klubu - Romi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi hrvatski playmaker otišao je u Vječni grad ovog ljeta za velikih šest milijuna eura, no teren u službenoj utakmici još uvijek nije vidio. Romini čelnici zato, bar prema pisanju Calciomercata, šalju Antu u neki manji talijanski klub gdje će imati manju konkurenciju i veće šanse za nastup. Od mogućin Ćorićevih destinacija spominju se Bologna i Chievo, a u igri su i Empoli, Sassuolo te SPAL.

Ćorić prošle sezone nije za Dinamo upisao fenomenalne brojke, no Rimljani su u njemu vidjeli veliki potencijal te Zagrepčanima isplatili pozamašnu svotu. Tek mu je 21 godina i još se uvijek ima vremena razviti u Rominog prvotimca, a možda i hrvatskog reprezentativca u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo