Pogledajte kako Ronaldinho ismijava svoje protivnike

Klub brazilskog nogometnog čarobnjaka Ronaldinha, Atletico Mineiro, plasirao se u polufinale Cope Libertadores (južnoamerička inačica Lige prvaka). Slavni Brazilac ponovno je dizao publiku na noge

31.5.2013.
10:19
VOYO logo

U uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici Atletico Mineiro je kod kuće u Belo Horizonteu remizirao protiv meksičke Tijuane 1:1, a kako je u prvom susretu rezultat bio 2:2, brazilska se momčad predvođena nekadašnjim najboljim svjetskim igračem Ronaldinhom plasirala u polufinale.

Nakon dvije minute igre u sudačkoj nadoknadi pri rezultatu 1-1 u kaznenom prostoru Atletico Mineira oboren je veznjak Tijuane Pablo Aguilar i sudac je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvođenje je preuzeo Kolumbijac Duvier Riascos, strijelac otvarajućeg gola na susretu iz 26. minute, te je pucao po sredini gola. Iako se Victor bacio na svoju desnu stranu, uspio je nekako lijevom nogom u padu obraniti udarac koji bi, da je završio u mreži, odveo Tijuanu među četiri najbolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini gol za Atletico Mineiro na susretu postigao je Rever u 41. minuti, na asistenciju Ronaldinha iz slobodnog udarca. Tri minute kasnije Ronaldinho je pogodio i gredu, a publiku je oduševio i vickastim proigravanjem kroz noge protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici susreta isključen je Rever zbog prigovora sucu.

U polufinalu će Atletico Mineiro igrati protiv argentinskih Newell's Old Boysa, dok se u drugom polufinalu sastaju paragvajska Olimpia i kolumbijski Independiente Santa Fe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo