CONTE SPAŠAVA RAKITIĆA: / Talijanski strateg pomaže Varenom, Hrvat bi zbog njega mogao ostati u Barceloni

Image
Foto: Profimedia, AFP

Hrvatski reprezentativac ne želi čiti za odlazak s Camp Noua

1.8.2019.
11:20
Profimedia, AFP
VOYO logo

Barcelona je odlučila zadržati jednog od dvojca Rakitić-Vidal. Objavio je to u srijedu Mundo Deportivo navodeći da je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu to jasno dao do znanja.

Stari poznanici

Očekivano, ova vijest s velikim je oduševljenjem dočekana u Interu. IvanRakitić dulje im je vrijeme jedna od meta, a kako je klupu ovog ljeta preuzeo Antonio Conte pozornost je skrenuta na Čileanca. Dvojac je doživio veliki uspjeh dok su zajedno surađivali u Juventusu i Conte bi sada opet htio raditi s Vidalom. Corriere Dello Sport tvrdi da Talijan želi još jednog veznjaka u momčadi i to upravo bivšu zvijezu Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juventus' coach Antonio Conte (L) celebrates with players Juventus' Chilean midfielder Arturo Vidal (C) and Juventus' forward Pablo Osvaldo at the end of the UEFA Europa League round of 16, second-leg football match Fiorentina vs Juventus at Artemio Franchi stadium in Florence on Marc 20, 2014. Juventus won 1-0., Image: 187849977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Dobra je to vijest za Vatrenog, koji silno želi ostati na Camp Nouu. Međutim, katalonski Sport piše kako Barcelona ne namjerava prodati Vidala. Oni navode i da sam igrač namjerava još jednu sezonu igrati za Barcu, a onda odnijeti odluku o nastavku karijere godinu dana prije isteka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo