CONTE ĆE TUŽITI CHELSEA: / Talijanski stručnjak uzrujan je zbog onog što su mu napravili, ali i klub ima spreman odgovor

Image
Foto: AFP

Mogla bi to biti sapunica, obje strane imaju argumente

20.7.2018.
15:16
AFP
VOYO logo

Talijanski nogometni stručnjak Antonio Conte, tvrdnja je medija, spreman je tužiti Chelsea zbog otkaza koji mu je uručen prošloga petka zbog čega, a na tome bazira tužbu, nije imao vremena pronaći novi angažman.

Bivšeg talijanskog izbornika na klupi kluba kojem je donio naslov prvaka u sezoni 2016/17 zamijenit će Maurizio Sarri, potvrđeno je krajem prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propušta godinu?

Iako se razlaz kluba i Contea spominjao dulje vrijeme 48-godišnjak se nije micao sa Stamford Bridgea te je s momčadi odradio prva četiri dana predsezonskih treninga prije no što je primio obavijest o otkazivanju suradnje. Sad bi mogao propustiti godinu dana rada u nekom top-klubu budući da su takvi riješili svoje nedoumice oko stručnjaka koji će ih voditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tugu bi mu trebala ublažiti kompenzacija od 11 milijuna eura koliko je trebao dobiti za zadnju godinu ugovora, no čini se da engleski klub nije baš spreman na takav rasplet priče. Pokušat će to osporiti inzistiranjem na činjenici da je Conte naštetio ugledu kluba svađom, 'zamrzivanjem' Diega Coste i javnim kritikama čelništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo