ČISTI VAPAJ OČAJNIKA: / Guše se u krizi pa zazivaju Zlatana - 'Samo nas Ibrahimović još može spasiti'

Image
Foto: AFP

"On vjerojatno najbolji napadač takvog tipa kojeg možete imati"

14.10.2019.
14:25
AFP
VOYO logo

Legendarni švedski napadač, Zlatan Ibrahimović, uživa u vjerojatno posljednjim sezonama svoje karijere kao najveća zvijezda američkog MLS-a i vjerojatno ne pomišlja više vraćati se europskom nogometu. Međutim, jedan bi ga klub ipak mogao i vrbovati da se vrati, a to je njegov bivši klub Manchester United.

Crveni vragovi s Old Trafforda igraju u najvećoj krizi novije povijesti, a ikona Manchestera Clayton Blackmore tvrdi kako je Ibrahimović jedina osoba koja sada može spasiti United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je legendarni Velšanin kazao za Mirror kako je Ibrahimović jedini koji može uzdići United i to na temelju one sezone 2016./17. kada je Šveđanin ugradio 28 golova u svim natjecanjima za United. Nakon te sezone Zlatan je otišao u MLS i tamo dominira cijelom ligom.

Image
Foto: AFP

CARSON, CA - JULY 29: Zlatan Ibrahimovic #9 and Jonathan Dos Santos #8 of the Los Angeles Galaxy celebrate Ibrahimovic's third goal of the game at StubHub Center on July 29, 2018 in Carson, California. Katharine Lotze/Getty Images/AFP

Vapaj

"Nedostaje nam napadač koji može smiriti duge lopte i zabijati iz ubačaja. Ove sezone jedino nas Ibrahimović može spasiti. On vjerojatno najbolji napadač takvog tipa kojeg možete imati. Također, i dalje zabija golove. Tijekom godina smo se riješili puno dobrih napadača, Rooneyja, Van Persieja, a nismo ih zamijenili. O Ibrahimoviću ne treba uopće dvojiti. Ne trči po terenu, ali ne treba jer je toliko dobar", kazao je Blackmore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Ibrahimović neće, Blackmore ističe kako bi možda mogli pokušati s Robertom Lewandowskim, ali teško je da će ga se Bayern odreći, odnosno teško je da će ovaj zamjeniti svlačionicu prvaka Njemačke i jednog od konkurenata za trofej Lige prvaka, onom na Old Traffordu.

"On bi bio savršen također. Teško je tražiti dovođenje takvog igrača, ali on je tip igrača kakav je potreban klubu", kaže Blackmore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo