ĆIRO SE OGLASIO NAKON ŽDRIJEBA: / 'Dalić mora uvjeriti igrače da je sve to bauk! Bauk! Protiv Njemačke i Srbije bi bilo lakše'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska će do Eura pokušati doći preko reprezentacija Walesa, Mađarske, Slovačke i Azerbajdžana

2.12.2018.
17:31
PIXSELL
VOYO logo

"Naš cilj je proći grupu. Grupa nije lagana, nije teška, moramo voditi obzira o svakoj ekipi. Možda je sreća što nemamo velika putovanja. Mi to možemo proći i ne smijemo biti nezadovoljni", ustvrdio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon što je saznao protiv kojih će reprezentacija voditi Vatrene u pokušaju da se plasiraju na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Image
HRVATSKOJ SE PONUDILA POVIJESNA PRILIKA KOJU MORA ISKORISTITI: /

Sve ovisi o tome hoće li Dalić povući jedan potez

Image
HRVATSKOJ SE PONUDILA POVIJESNA PRILIKA KOJU MORA ISKORISTITI: /

Sve ovisi o tome hoće li Dalić povući jedan potez

A ždrijeb je hrvatsku izabranu vrstu stavio u skupinu E i spojio s s Walesom, Mađarskom, Slovačkom i Azerbajdžanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ništa u nogometu nije lako'

Ne djeluje to kao nepremostiv ispit za reprezentaciju koja je aktualni svjetski doprvak, no da se baš u tome skriva zamka upozorava bivši izbornik Miroslav Blažević. Legendarni Ćiro za Sportske novosti poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dalić je previše pametan da bi mislio da je ovo lako. Ništa nije u nogometu lako, nema lakih protivnika, nekad se dogodi da ti oni takozvani autsajderi zagorčaju život ako ne budeš pažljiv i ako nisi totalno koncentriran i totalno angažiran. Ja sam stvarno sretan da budem iskren, mislim da bismo to trebali proći pod uvjetom da to bude totalna angažiranost u svakoj utakmici."

Naš mentalitet

Piše spomenuti izvor da je Blažević povisio glas na konstataciju da su izbjegnute jače reprezentacije kao što su Njemačka ili Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad ću ja tebi reć', da su oni ušli, lakše bih ja s njima nego s ovim slabijima, to je u našem mentalitetu! Tu će Dalić morati napraviti puno psiholoških priprema da ih uvjeri da je sve to bauk. Bauk! A mi bismo protiv Njemačke i Srbije puno lakše prošli, da ti budem iskren! Al' eto, Bog nam je pomogo, dao nam je takve protivnike... ma oni ne smiju imat' ambicije da uopće budu ispred nas u toj grupi!!!", poručio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo