ZAISTA JE DOBAR / Ćiro oduševljen napadačem od 37 godina: 'Rekao sam mu tamo još 2008. godine da je najbolji'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Upravo je on jedan od najzaslužnijih što se Inter ove sezone plasirao u osminu finala Lige prvaka, a njime je posebno oduševljen i Ćiro Blažević

27.10.2022.
12:22
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici petog kola Lige prvaka Inter je pred svojim navijačima pobijedio Viktoriju Plzen s 4-0 osiguravši plasman u osminu finala. Za milanski sastav strijelci su bili Henrik Mkhitarjan (35), Edin Džeko (42, 66) i Romelu Lukaku (87).

Posebno je dobru utakmicu odigrao legendarni 37-godišnji BiH napadač Džeko. Džeko ne zabija puno posljednje vrijeme, ali kada zabije onda uglavnom zabije važne golove ili ih barem namjesti te je itekako sposoban još uvijek igrati na visokoj razini. Upravo je on jedan od najzaslužnijih što se Inter ove sezone plasirao u osminu finala Lige prvaka, a njime je posebno oduševljen i Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Oduševio Ćiru

Legendarni Ćiro vodio je Džeku dok je bio izbornik Bosne i Hercegovine, a na svom je Facebooku nakon sjajne partije Džeke u Ligi prvaka iznio svoje oduševljenje.

"Kad sam tamo negdje 2008. godine govorio da je najbolji napadač, nisam mislio da će to potrajati narednih 15-ak godina. Evo baš gledam kako zabija i dalje… Bravo sine", napisao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo